2006: In Your Pocket lanseaza ghidurile cu o noua imagine

In Your Pocket a lansat saptamana aceasta publicatiile sale cu un nou design. Cu o transformare moderna facuta de o echipa de designeri din Praga, noile ghiduri sunt mai placute ochiului si mai usor de parcurs.Totodata, ghidurile isi patreaza informatiile, datorita carora sunt cele mai bune publicatii locale din Europa.

Noua imagine a ghidurilor In Your Pocket este manifestarea angajamentului companiei in a oferi cititorilor sai cel mai clar si mai cuprinzator continut posibil, iar pentru clienti, un mediu de cea mai inalta calitate pentru a-si promova afacerile si serviciile.

Craig Turp, editorul Bucharest In Your Pocket a declarat : “oferim o publicatie imbunatatita continuu, pentru ca mereu luam in considerare sugestiile, comentariile si alte forme de feedback de la cititori si de la clientii nostri si suntem increzatori ca noul design va reflecta dorintele de schimbare exprimate de acestia”.

La inceputurile In Your Pocket, in 1991 la Vilnius, fondatorii companiei erau animati de dorinta de a creea ghiduri bine documentate, cu informatii la zi, care sa faca viata oricarui vizitator sau expatriat mai usoara. In plus, au sperat sa le provoace un zambet acestora, cu ajutorul editorilor amuzanti, care nu ezita sa prezinte informatile asa cum le-au perceput ei. Pe parcursul celor 15 ani care au trecut, designul a avut numeroase scimbari, dar dorinta initiala de a produce ghiduri cu informatii precise, prezentate cu umor a ramas aceeasi ca in 1991.

In Your Pocket publica acum ghiduri in 27 de orase din Europa. de la Belfast la Bucuresti si de la Sankt Petersburg la Sofia, ghiduri despre care International Herald Tribune a declarat ca sunt “un fenomen editorial al Europei Centrale si de Est”.

In aceasta primavara se vor lansa ghiduri in noi destinatii: Lodz (Polonia), Skopje (Macedonia) si Pristina (Kosovo), iar la 1 iunie 8 noi ghiduri in Germania, pe perioada Campionatului Mondial de Fotbal.