2006: Expozitia World of Barbie & Lego la Bucuresti

In perioada 23 mai – 11 iunie a.c., in premiera in Romania, Events aduce la Bucuresti, in Piata Revolutiei, World of Barbie – expozitie itineranta cu vanzare ce prezinta istoria indragitei papusi, de la crearea sa, in 1959, si pana astazi, dimpreuna cu tot alaiul de tinute speciale, mobilier, autoturisme si… partenerul ei, Ken! Barbie nu vine singura in Romania ci impreuna cu o alta jucarie faimoasa, Lego Bricks.

Copiilor le plac jucariile – este un adevar incontestabil, la nivel mondial. Si tot la nivel mondial, Barbie si Lego sunt unele dintre cele mai celebre jucarii, cu o adevarata istorie, si recorduri, inca neegalate, de popularitate.
Un automobil Ferrari, Statuia Libertatii din New York – acestea sunt doar doua dintre modelele realizate din Lego pe care le veti putea admira in cadrul World of Barbie. De altfel, daca nu stiati, Lego vine din danezul ‘LEg GOdt’ – joaca-te bine, un indemn numai bun pentru oricine, de la mic la mare, si chiar usor de urmat, daca e sa luam in calcul faptul ca fiecaruia dintre cei sase miliarde de pamanteni ne revin cam 50 de caramizi Lego (din cele produse pana cand se scrie acest comunicat).
Expozitia World of Barbie va fi, mai mult decat un simplu spatiu de vizitare sau o expunere de produse cu vanzare, un spatiu ideal de joaca pentru oricine. Cortul in care se va desfasura, cu o suprafata de 1000 de metri, va fi amplasat in Piata Revolutiei si va oferi, practic, un imens loc de joaca pentru copiii de toate varstele.
Evenimentul este organizat pentru prima oară in România de catre compania Events.