2006: Al doilea campionat de fotbal de masa din Romania

Fusbal Company (www.fusbal.ro), firma care a adus in Romania fotbalul de masa, anunta organizarea celei de-a doua editii a campionatului de fotbal de masa Cupa Fusbal. Campionatul se va desfasura in perioada 15 – 16 aprilie 2006 in Bucuresti.

Coordonatele campionatului:

Gazda concursului va fi Club Metropolis din Unirea Shopping Center, etajul 4, aripa Calarasi. Participarea este GRATUITA.

Concursul se va desfasura la categoria dublu feminin, masculin sau mixt, si nu exista nici o limita de varsta pentru participanti. La start se vor alinia 64 de echipe, respectiv 128 de jucatori si speram cat mai multi spectatori. Vor fi disponibile sase mese de fotbal Bonzini B90 pentru acest eveniment: patru mese pentru meciurile din concurs, o masa pentru antrenamentele participantilor si o masa va fi pusa la dispozitia publicului si suporterilor.

Campionatul va fi impartit in doua faze: calificarile in sistem de joc de tipul grupelor si finalele in sistem de joc eliminatoriu. Toate meciurile vor fi arbitrate. Vor fi premiate primele trei echipe din concurs.

Reprezentantii mass-media sunt asteptati pe toata durata competitiei.

Partener media:
o Sport Total

Principalii sponsori ai evenimentului:
o Cinemagia
o Club Metropolis
o Mytshirt.ro
o BabyFoot Bonzini Franta
o Digital IT Consulting
o Infinium

Inscrierile la concurs se pot face in una din modalitatile urmatoare:
- completare formular on-line la www.fusbal.ro
- completare formular la locul de desfasurare a concursului

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro