2 moduri inedite de a purta esarfe de dama

Probabil fiecare femeie are in garderoba cel putin o piesa din categoria esarfe de dama. Produsele din categoria esarfe dama sunt accesorii vestimentare, care nu trebuie sa  lipseasca  din dulapul tau, pentru ca pot oferi un plus de stil oricarei tinute. Indiferent ce alegi sa porți intr-o zi, o esarfa dama  poate completa cu succes vestimentatia ta, ba chiar poate transforma o tinuta  banala intr-una foarte cool. Bineinteles ca esarfa trebuie sa fie aleasa in nuante potrivite, care sa fie intr-o deplina armonie cu hainele pe care le porti.

 

 

Cum poti purta o esarfa stil basma

Unul dintre cele mai elegante moduri de a purta esarfa este in varianta de basma. Exista o multitudine de modalitati de a purta esarfa-basma, iar modul de realizare e cat se poate de simplu.

Prima modalitate este potrivita pentru basmalele patrate . Se realizeaza astfel: basmaua se pliaza in jumatate, rezultand un triunghi. Apoi începe  sa formezi o fasie lunga si groasa de aproximativ 5 cm, incepand cu unghiul de mijloc. Acum poti sa infasori aceasta fasie in jurul gatului, o data sau de doua ori, asa incat capetele sa fie pozitionate inainte. Leaga-le intr-un nod frumos si aranjeaz-o la mijloc.

Cum poti purta o esarfa ca o rochie de plaja

Esarfele mai late din material subtire le poti purta pe post de rochii de plaja. Se usuca foarte usor si nu ocupa nici spatiu in bagaj. In functie de dimensiunile esarfei, o poti purta prinsa in talie cu o funda sau un nod sau chiar dupa gat, acoperindu-ti suav trupul si ferindu-l de nisip sau de soare.

 

Femeile care stiu cum sa poarte esarfele si basmalele arata intotdeauna frumos si cu stil. Mai mult decat atat, daca porti aceeasi esarfa in diferite moduri chiar si la aceeasi tinuta, poti avea o imagine noua, interesanta si creative cu fiecare aparitie.

 

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » 2 moduri inedite de a purta esarfe de dama