2 lucruri pe care trebuie să le știți atunci când cumpărați un fotoliu extensibil

Plănuiți să cumpărați un fotoliu extensibil? Suntem siguri că această piesă de mobilier versatilă vă va face viața mai ușoară, atât atunci când aveți musafiri, cât și atunci când aveți nevoie de un spațiu separat pentru a vă relaxa. Totuși, nu vă mulțumiți cu primul fotoliu extensibil pe care îl vedeți!

 

Cu o gamă atât de largă de fotolii și canapele extensibile, este important să vă faceți timp să înțelegeți exact ce aveți nevoie înainte de a începe să le răsfoiți. În acest fel, nu vei rămâne blocat cu un model care nu se potrivește cu adevărat cu restul camerei și nici cu așteptările dvs.

Gândiți-vă unde și la ce veți folosi fotoliul extensibil

Pentru a alege fotoliul extensibil potrivit, trebuie să știți mai întâi la ce intenționați să îl folosiți și unde intenționați să îl amplasaț. Cum îl veți asorta cu decorul existent dacă sunteți încă împărțit între camera de zi și camera de oaspeți?

 

Dacă aveți de gând să-l folosiți în principal atunci când aveții musafiri, vă recomandăm să căutați unul care să se potrivească bine în interiorul camerei de oaspeți sau a camerei de rezervă.

 

Dacă v-ar prinde bine și câteva locuri suplimentare și aveți nevoie doar ocazional de el ca saltea de rezervă, alegeți un fotoliu extensibil de pe emag.ro care să se potrivească cu canapeaua și fotoliile dvs. și plasați-l în camera de zi;

 

Există, de asemenea, o mulțime de beneficii ale adăugării unui fotoliu extensibil în dormitorul copilului dumneavoastră, de la un echilibru mai spontan între timpul de joacă și cel de odihnă, până la faptul că aveți un loc în care să dormiți alături de el dacă se simte speriat sau bolnav.

 

Sunteți un călător dedicat? Dacă vă place să mergeți cu cortul și vă place ideea unei saltele confortabile pe care o puteți folosi și pentru a sta lângă un foc de tabără, căutați un fotoliu extensibil gonflabil.

Calculați dimensiunea potrivită

Scaunele extensibile ar putea fi mai compacte decât canapelele și paturile tradiționale, dar asta nu înseamnă cu siguranță că puteți improviza!

 

Odată ce v-ați dat seama exact unde veți amplasa noul dumneavoastră fotoliu extensibil, măsurați spațiul respectiv pentru a ști cât de mult spațiu aveți la dispoziție. Nu uitați că trebuie să lăsați suficient spațiu pentru atunci când este complet întins!

 

Dacă nu aveți mult spațiu, dar plănuiți să îl desfășurați doar ocazional, puteți oricând să vă gândiți să mutați alte scaune sau piese de mobilier mai mici atunci când chiar aveți un oaspete pentru o noapte. Nu vă faceți prea multe griji că se simte un pic cam înghesuit odată ce este deschis, atâta timp cât aveți suficient spațiu pentru a-i scoate fizic salteaua!

 

Pe de altă parte, dacă plănuiți să îi folosiți salteaua în mod regulat, ar trebui să lăsați ceva spațiu în plus pentru a vă plimba în jurul ei.

 

Cu excepția cazului în care plănuiți să optați pentru un model gonflabil și să îl folosiți doar în călătoriile cu cortul, ar trebui să luați în considerare și decorul existent al camerei dvs. înainte de a alege un fotoliu extensibil.

 

Dacă aveți o cameră modernă sau contemporană, căutați modele care urmează linii elegante, potențial cu cotiere și cadru metalic, și disponibile într-una dintre culorile principale din paleta camerei dvs.

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro