2.700 de burse de studii online gratuite MBA – Premium

AcademiadeAfaceri.ro a lansat programul de burse de studii online gratuite Business.Europe’2007 – MBA Premium prin care ofera celor care doresc sa se perfectioneze sau sa se dezvolte profesional, peste 2.700 de burse de studii online gratuite in domeniul afacerilor grupate sub forma unui program MBA format din cursuri practice disponibile pe site-ul www.academiadeafaceri.ro

Datorita succesului inregistrat de programele de burse de studii oferite in 2004 si 2005, Business and Communication Research Center, a hotarat impreuna cu partenerii sai sa prelungeasca acest program de burse de studii pentru a putea oferi si in 2006 burse de studii online gratuite.

Persoanele interesate sa isi dezvolte o cariera in domeniul afacerilor, cat si IMM-urile care doresc sa isi perfectioneze angajatii, pot sa se inscrie la una din cele 1.500 de burse de studii Business.Europe’2007- MBA Premium in cadrul careia vor urma un program gratuit tip M.B.A.(Management and Business Administration) care contine cursuri practice tip Premium de Marketing General , Comunicare in afaceri, Management Strategic, Promovare si publicitate, Societati, Contracte si Operatiuni Comerciale si Managementul Resurselor Umane. Criteriile de admitere sunt gradul de motivatie personala si obiectivele profesionale pe termen mediu ale cursantului.

Ca element de noutate pentru anul 2006, AcademiadeAfaceri anunta introducerea unui sistem profesionist de management al relatiilor cu cursantii bazat pe consultanta si asistenta telefonica si online prin intermediul unei aplicatii specializate si serviciului de mesagerie instantanee. Noul sistem este bazat pe protocoale de comunicare special concepute care se bazeaza pe cultivarea unei relatii apropiate cu cursantii, oferirea de metode flexibile si personalizate de invatare, avandu-se in vedere crearea unei comunitati viabile de interschimb informational.

Cursantii beneficiaza de un orar flexibil de invatare pe care si-l stabilesc in mod independent in functie de timpul liber de care dispun; metode eficiente de invatare si fixare a cunostintelor bazate pe aplicatii practice, discutii libere, simulari de cazuri si analiza de exemple si modele concrete si nu in ultimul rand asistenta prompta si de calitate din partea profesorilor sau a asistentilor de curs. O atentie deosebita trebuie acordata inovatiilor introduse pe piata de e-learning romaneasca si anume: evaluarea continua la fiecare lectie bazata de aplicatii practice simulate, simulari online, spete online si proiecte practice cat si pe partea de continut online, suport de curs si anume: interventiile smart-point si rezumat final de curs. Foarte importanta este modalitatea de testare si calcularea mediei finale unde se pune accent pe partea practica a cursurilor, tema sau proiectul final avand o pondere de 33% din medie, aplicatiile practice 33% si inca 34% pentru testul grila final.

Foarte important este rolul social pe care il are acest sistem de e-learning, oferind posibilitatea persoanelor cu resurse financiare limitate sa beneficieze de programe moderne de perfectionare si dezvoltare profesionala prin intermediul burselor de studii Business.Europe’2007 – MBA Premium sau English.Communication-Europe’2007. In anul 2005, AcademiadeAfaceri.ro a oferit prin modalitati de finantare proprii peste 3.000 de burse de studii in domeniul afacerilor si comunicarii in limba engleza si pentru anul 2006 are pregatite programe pentru introducerea noilor burse de studii Business.Communication-Europe’2007, European IT-Business Management si isi propune sa ofere peste 5.000 de burse de studii.

Printre cursantii reprezentativi care au ales cursurile online si programele de pregatire si dezvoltare profesionala din domeniul afacerilor oferite de AcademiadeAfaceri.ro se numara functionari din Ministerul Finantelor, consilieri din cadrul Ministerului Justitiei si Ministerului Sanatatii, prefecti, magistrati, directori si functionari ai companiilor bancare, persoane cu functii de conducere din cadrul societatilor comerciale private pana la simpli angajati, persoane aflate in cautare unui loc de munca sau studenti. Acest lucru demonstreaza rolul deosebit de important pe care l-a avut AcademiadeAfaceri.ro in mediul educational romanesc in anul 2005.