19-22 Mai 2011, Sala Palatului. O explozie de energie la RainbowFit 2011, eveniment expozitional international de sport, sanatate si frumusete

martie 22, 2011

In perioada 19-22 Mai 2011, la Sala Palatului, va avea loc Rainbow Fit, un eveniment international, prin care organizatorii isi propun sa ofere pietei din Romania acces la cele mai recente informatii in materie de sport, sanatate si frumusete.

Continuand traditia de trei ani a organizarii de conventii, training-uri si alte evenimente sportive, organizatorii prezinta Rainbow Fit, un eveniment dedicat atat persoanelor interesate de a avea o viata sanatoasa, cat si companiilor care vor sa se diferentieze de concurenta prin implicarea activa intr-un eveniment de amploare ce promoveaza viata.

Evenimentul isi propune sa ofere oportunitati de afaceri companiilor din domeniu si sa promoveze miscarea ca parte a unui stil de viata sanatos. este compus din doua parti: expozitia si conventia Rainbow Fit.

Expozitia Rainbow Fit este targul ce va reuni cele mai importante branduri din domeniile: sport, sanatate si frumusete. Printre expozanti se vor regasi importatori si distribuitori de aparatura si echipamente pentru fitness si aerobic, producatori de imbracaminte sport, alimentatie naturista, suplimente nutritive, tratamente naturiste si accesorii pentru o viata sanatoasa, centre de fitness, spa-uri, centre de infrumusetare, centre medicale si de terapii alternative, scoli de dans, spiritualitate, psihologie, gandire pozitiva. Expozitia va fi deschisa pentru vizitare de joi pana duminica, intre orele 9:00 - 18:00.

Conventia Rainbow Fit isi propune sa implice activ publicul si participantii. La conventie vor demonstra presenteri recunoscuti international pentru valoarea antrenamentelor prezentate. Creatori ai programelor de fitness si aerobic predate in toata lumea, cei care "dau tonul" si seteaza tendintele in acest domeniu, presenterii invitati la Rainbow Fit vor arata publicului din Romania care sunt ultimele noutati in domeniu si vor incerca sa transmita cel mai important mesaj: sportul inseamna sanatate, energie, optimism si este un mod placut si amuzant de petrecere a timpului liber.

Conventia se va desfasura pe parcursul a doua zile, sambata si duminica, timp in care vor avea loc clase de aerobic diverse de la training functional pana la clase inovative de dance aerobic si step. Dintre presenterii ce vor demonstra pe scena conventiei, ii putem mentiona pe: Anton Todorov (Germania), Daniel Bata (Austria), Tania Lulcheva (Bulgaria), Christos Gabriel (Grecia), Nadejda Mitescu, Claudiu Ciobanu, Ana Georgescu si Luminita Filimon (Romania).
In paralel, intr-o zona alta zona a evenimentului, iubitorii de cycling vor avea ocazia de a practica acest sport sub indrumarea unui presenter international apreciat in intreaga lume: Carlos Barbado Villalba (Spania).

RainbowFit 2011 - IN PAS CU VIATA!

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro