Oferta de alimente devine din ce in ce mai variata si bogata pe zi ce trece. Ochiul vede, inima cere, dat nu toate aceste alimente sunt de cea mai bun calitate, chiar daca arata impecabil.
Conform unor statistici realizate de catre Centrul American de Prevenire si Control al Bolilor, 17% dintre americani sufera, in fiecare an, de toxiinfectie alimentara, iar 3000 dintre cei care fac aceasta boala, sfarsesc prin a trece in lumea celor drepti. Autoritatile sanitare spun ca trebuie actionat rapid pentru imbunatatirea nu doar a aspectului ci si a calitatii produselor alimentare. De asemenea, trebuie lucrat si la purificare apei potabile care se numara printre elementele principale care declanseaza toxiinfectia alimentara, relateaza washingtonpost.com
Chiar daca boala are efecte grave, numarul imbolnavirilor anuale este mai mic decat nivelul inregistrat in 1999, la ultima masuratoare. Acum 11 ani 25% de americani se imbolnaveau anual, iar numarul deceselor ajungea la 5000. Chiar daca acum aceste cifre au scazut, specialistii spun ca nu poate fi identificata o tendinta descendenta a cazurilor de toxiinfectie alimentara. Trebuie luate masuri rapide pentru a preveni aceasta boala.
Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro