130 de domenii ar putea fi sterse de RNC

Conform unui anunt publicat pe site-ul RNC – www.rnc.ro (Reteaua Nationala de calculatoare), firma OfficeINN din Baia Mare a incasat bani de la clienti pentru inregistrare domenii fara a plati taxele de inregistrare RNC-ului, in situatia de fata toate domeniile in cauza nu mai pot fi inregistrate.

Anuntul RNC:
Cu multa parere de rau va informam ca firma OfiiceINN NET SRL,
(www.edomenii.ro) care are contract de parteneriat pentru inregistrare domenii .ro, nu a efectuat plata catre ICI conform contractului.
In prezent sunt circa 130 de domenii care nu pot fi inregistrate din cauza neplatii OfficeINN catre ICI.
Am primit multe reclamatii din partea clientilor aflati in aceasta situatie, sesizand ca au efectuat plata catre OfficeINN si nu au domeniul inregistrat. Ne cerem scuze fata de acesti clienti care in mod eronat sunt informati de OfficeINN ca s-a sters baza de date la ICI si asta ar fi cauza nefunctionarii domeniului lor.
Mentionam ca baza de date la ICI a functionat si functioneaza neintrerupt, nu a avut loc nici o stergere accidentala a bazei de date.
In conditiile in care firma OfficeINN nu-si va achita la timp obligatiile contractuale fata de ICI si va continua sa dea informatii eronate clientilor sai, vom fi nevoiti sa intrerupem contractul de parteneriat.