100% adrenalina, 100% spectacol urban

Maximum de adrenalină, sport extrem şi muzică live la cel mai tare mix urban, cu premii de peste 3000 Euro. SNICKERS® URBAN ARENA îi aşteaptă pe toţi cei cărora le plac sporturile urbane la marea finală Urban Arena Urban Mix sâmbătă, 25 octombrie, la Romaero Băneasa, de la ora 18.00. În arenă se vor înfrunta echipele finaliste la Skateboarding, Rolling şi BMX pe mixaje Şuie Paparude, Dj Cristu, Gojira cu Leizaboy şi Dj Dudu.

Începând cu 18 septembrie, SNICKERS® URBAN ARENA a transformat peisajul urban al Bucureştiului într-un loc de confruntare, o competiţie deschisă pentru pasionaţii de aventură şi extrem. Practicanţii sporturilor urbane s-au grupat în “triburi urbane”, formând echipe de câte trei BMXeri, rolleri şi skateri. Concurând pentru premii de câte 500 Euro pentru fiecare confruntare, echipele înscrise pe www.urbanarena.ro s-au întâlnit săptămânal în cinci înfruntări din diferite skateparcuri din Bucureşti, unde au dat tot ce-au avut mai bun.

Câştigătorii luptei au fost aleşi în funcţie de numărul de puncte acumulate la cele două probe de tricks & freestyle pentru rolleri, skateri sau BMXeri. Cele mai tari “triburi” au intrat în marea finală Urban Arena Urban Mix, spaţiul de confruntare a celor mai buni dintre cei mai buni. Romaero Băneasa se transformă astfel în Urban Arena, locul unde vor putea fi văzute cele mai elaborate scheme de tricks & freestyle. În plus, adrenalina va creşte prin mixaje live: Şuie Paparude cu finala Urban Arena, Dj Cristu cu trick-uri de la rolleri, skateri sau BMXeri, Gojira cu Leizaboy şi Dj Dudu cu Dualtrx.

Evenimentul de sâmbătă este precedat de un concurs de graffiti desfăşurat vineri, 24 octombrie, începând cu ora 10.00, la Romaero Băneasa, unde cei mai experimentaţi grafferi vor lua în stăpânire spaţiul urban. Cei pasionaţi de grafică au putut participa în plus la Urban Bazar, concurs săptămânal online pe www.urbanarena.ro, unde cei care şi-au decorat o placă, un tricou sau alt obiect cu propriile desene şi-au putut înscrie poza în competiţie.
Pentru cinci săptămâni SNICKERS® URBAN ARENA a trasat harta Bucureştiului în coordonate urbane pe înţelesul rolleri-lor, skateri-lor şi BMXeri-lor prin confruntări de tricks & freestyle în care membrii acestor trei „triburi urbane” s-au întrecut în cele mai bune tehnici. Marea finală Urban Arena Urban Mix va scoate cel mai bine în evidenţă spiritul urban şi pasiunea pentru adrenalină. Toţi cei cărora le plac sporturile urbane, cei care le practică şi cei cărora le place să privească sunt aşteptaţi pentru a afla împreună ce trib va cuceri Bucureştiul.

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro