10 zile pana la cel mai mare ...

septembrie 21, 2010

Rezidential sau office, vechi sau nou, la o scurta analiza a ofertelor ce vor fi prezente la TNI intre 23-26 septembrie, se observa ca preturile au ajuns la cel mai scazut nivel din ultimii 2 ani. Preturile foarte scazute si accesul facil la sursele de finantare din aceasta toamna, transforma nevoia de locuinte in cerere reala pentru ofertele existente.

Pe langa toate companiile si proiectele imobiliare prezentate in targurile de profil ce au avut deja loc in aceasta perioada, vizitatorii vor gasi in exclusivitate la TNI, inca 30 de proiecte, dezvoltatori si agentii imobiliare noi. TNI reprezinta cel mai mare eveniment imobiliar din Romania.

Tinand cont de rezultatul si de statisticile organizatorilor altor targuri imobiliare, la editia de toamna a Targului National Imobiliar (TNI) se estimeaza un numar record de vizitatori. Stirile pozitive ce au aparut in ultima perioada, anunta ca piata imobiliara pare sa se dezghete, fapt datorat mai ales scaderilor de preturi fara precedent.

COMPARA la TNI toata oferta imobiliara si ECONOMISESTE
prin cele mai bune soluti de finantare!

Targul National Imobiliar (TNI) poate fi vizitat in perioada 23-26 SEPTEMBRIE 2010 la Palatul Parlamentului- Sala Unirea.

Organizatori: BDOBC Business Center si Centrul International de Conferinte (CIC)
Partener strategic : IMOPEDIA.RO
Parteneri TNI : RPF Development, Mervani Invest, Apulum 94, Uniunea Nationala a Agentiilor Imobiliare (UNAI), MediaCity, GTC Romania si Banca Comerciala Romana
Eveniment realizat cu sprijinul: Good Homes, Agentia Nationala de Presa AGERPRES;
Parteneri media: Romania Libera, Planul Casei Mele, Domus, Casa Mea, Caminul, Casa Lux, Locuinta mea, Event Bazar, Case de vacanta, Casa ... » citeste tot comunicatul pe LivePR.ro - 10 zile pana la cel mai mare ...

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro