10 avantaje pe care le obtii citind carti de la un anticariat online

Cumpararea cartilor de la Printre Carti, anticariat online, este una dintre pietrele de temelie pentru dobandirea cunostintelor. Cititul este una dintre cele mai bune abilitati care permite oamenilor sa inteleaga lumea si tot ceea ce ii inconjoara. Lectura, printre altele, deschide usile cunoasterii si da frau liber imaginatiei.

Principalele avantaje pentru care lectura este deosebit de importanta:

 1. starneste curiozitatea;

 2. tine la curent oamenii cu ceea ce se intampla in lume;

 3. sporeste imaginatia;

 4. alimenteaza inspiratia si furnizeaza idei;

 5. permite conectarea cu personajele si viata acestora;

 6. reprezinta un exercitiu pentru creier;

 7. imbunatateste calitatea memoriei;

 8. permite deconectarea de la cotidian;

 9. faciliteaza comunicarea;

 10. reprezinta o metoda buna de relaxare.

Printre Carti, este cea mai buna sursa de carti noi si vechi

Anticariatul este cea mai rentabila sursa de la care oamenii isi pot procura carti ieftine, de calitate. Anticariatul este cea mai buna alegere din mai multe puncte de vedere, precum:

 • Pretul mic

In ziua de astazi, preturile percepute pentru cartile din librarii sunt mari si nu multi pasionati de lectura si le permit. De aceea, anticariatul vine cu o solutie: aceleasi carti, la preturi foarte accesibile. Spre exemplu, in timp ce cartea „Castelul” de Franz Kafka se vinde pe site-ul unei librarii populare la pretul de aproape 30 RON, anticariatul www.printrecarti.ro vinde aceeasi carte pentru doar 15 RON.

Carti ieftine | Anticariat online | PrintreCarti.ro

anticariat online

 • Calitate

Chiar daca unele carti regasite in oferta anticariatului sunt vechi, 99% dintre acestea sunt in stare foarte buna. Anticariatul nu vinde carti mazgalite, ori cu pagini rupte.

 • Acces la carti care nu se mai tiparesc

Exista multe carti foarte bune in oferta anticariatului care nu se mai gasesc pe rafturile librariilor. Acest lucru le ofera pasionatilor posibilitatea de a avea acces la carti rare sau vechi.

 • Stoc bogat de carti

Anticariatul dispune intotdeauna de o serie variata de carti noi sau vechi. Aici se gasesc atat carti noi, cat si vechi, aparute inainte de 1900. De asemenea, oferta cuprinde domenii variate, autori celebri si mai putin cunoscuti, cei de la Printre Carti punand la dispozitie aproximativ 70.000 de titluri unice.

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » 10 avantaje pe care le obtii citind carti de la un anticariat online

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro