10.000 de joburi in SUA pentru studentii romani

Student Adventure Romania in parteneriat cu www.RegieLive.ro organizeaza astazi primul targ online de slujbe in S.U.A. pentru studenti din Romania – eWork&Travel 2007.

Targul se deschide astazi, 12 Februarie, la ora 11:00 si se va desfasura timp de 5 zile pana Vineri 16 Februarie ora 18:00 pe site-ul http://www.studentadventure.ro/targ-de-joburi. Organizatorii se asteapta sa recruteze in jur de 10000 de studenti iar oferta este cu 3000 de pozitii mai mare decat anul precedent.

Participarea la targ este libera pentru toti studentii romani (sau studenti din Republica Moldova care studiaza in Romania) dispusi sa-si petreaca o vara (15 Iunie – 1 Octombrie 2007) lucrand pentru o companie din Statele Unite si care indeplinesc urmatoarele conditii generale ale programului Work and Travel oferit de Student Adventure:

– sunt studenti la zi la o facultate de stat sau privata acreditata

– au o situatie scolara buna (media generala peste 7,5 pentru studentii in an intermediar si peste 9 daca sunt in primul sau ultimul an de studii)

– cunosc limba engleza cel putin la un nivel mediu

– sunt acceptati si studentii la master

Candidatii interesati vor putea viziona ofertele disponibile prin intermediul paginii www.studentadventure.ro/targ-de-joburi si vor putea cere detalii suplimentare echipei Student Adventure prin email sau prin telefon la numarul de call center ( 021) 407 5301. Studentii pot aplica online prin intermediul site-ului optand pentru 2 angajatori preferati iar apoi vor fi contactati de un reprezentant Student Adventure pentru a fi verificate conditiile necesare inscrierii in programul Work and Travel. In functie de preferintele candidatului, acestuia i sa va facilita un contract de munca cu angajatorul din S.U.A. dorit. (atitudinea.ro)