10.000 de bilete de avion la pretul de 1euro+taxe

Compania Blue Air a dat startul programului de iarna (29 octombrie 2006 – 25 martie 2007), program ce incepe atat cu preturi exceptionale cat si cu destinatii noi.
Acest program este inaugurat cu peste 10.000 de bilete de avion la pretul de 1euro+taxe/segment, bilete ce sunt disponibile in acest moment prin :
-Site-ul Blue Air: www.blueair.ro;
-Call Center Blue Air: 021/208 86 86;
-Agentii proprii Blue Air: Mosilor, Ambasador, Bucuresti Mall, Plaza Romania, Unirii, Baneasa,Constanta;
-Agentii partenere in tara si strainatate(vezi site: www.blueair.ro/agentii).

In acest moment Blue Air opereaza din Bucuresti catre: Paris, Lyon, Barcelona, Madrid, Valencia, Roma, Torino, Milano, Istanbul, Maastricht, Frankfurt si din Arad catre Valencia.
Incepand cu 29 octombrie 2006, Blue Air isi mareste aria de acoperire si va opera spre Valencia si din Targu Mures cu doua frecvente saptamanale, in zilele de marti si vineri.

Blue Air rasplateste fidelitatea clientilor sai si prin programul myBlue Air, program de fidelizare prin intermediul caruia acestia pot beneficia de discounturi substantiale la achizitionarea biletelor si chiar de bilete gratuite.

In curand Blue Air va face cunoscute atat noile sale destinatii, precum si ofertele exceptionale de care puteti beneficia. (BlueAir)