02 aprilie 2009: Decathlon da startul in Romnia

martie 27, 2009

Primul magazin al celui mai important retailer de articole sportive din lume se deschide in Bucuresti.

Cu o suprafata de 4200 de metri patrati si produse din peste 60 de sporturi, magazinul din Militari Shopping Center reprezinta o premiera pentru piata din Romania. Pe langa oferta vasta de produse, Decathlon ofera si diverse servicii tuturor amatorilor de sport: reparatie si ntretinere pentru biciclete, imprimarea si personalizarea articolelor textile, reparatie de schiuri si racordarea rachetelor de tenis.

Momentul va fi marcat printr-un eveniment dublu: pe 31 martie, o seara dedicata cluburilor si federatiilor sportive si pe 1 aprilie un eveniment de inaugurare pentru personalitati din lumea politica si din lumea sportului. La evenimentul din a doua seara vor participa Octavian Bellu, George Boroi, Octavian Morariu, Gheorghe Hagi, Ilie Nastase si Primarul Sectorului 6, Cristian Poteras.

Deschiderea pentru publicul larg va avea loc pe 2 aprilie.

Conferinta de presa se va desfasura pe 1 aprilie, la ora 17:00, la magazinul Decathlon, din Militari Shopping Center (B-dul Iuliu Maniu), fiind urmata de inaugurarea oficiala a magazinului. Organizatorii pregatesc o serie de surprize pentru oamenii de presa prezenti la eveniment.

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro