Un designer vizionar prezintă o colecție de costume de baie pentru o vară incendiară, din bandă adezivă

Fotograful Joel Alvarez a scuturat lumea modei cu o colecție de costume de baie altfel. Fotograful devenit designer și-a manifestat spiritul creativ folosind bandă adezivă pentru a acoperi doar cele mai intime părți ale modelelor care au defilat pe podium.

Alvarez a încercat ceva extrem, inedit, ceva care trebuia să șocheze, iar obiectivul său a fost atins. În cadrul „Miami Swim Week” el a prezentat costume de baie de unică folosință din compuse doar din bandă adezivă lipită creativ pe corpurile modelelor. Pasionatii de divertisment se pot bucura vara aceasta de adrenalina la maximum utilizand cod promo betano si alte asemenea mecanisme.

Conform Mirror.co.uk, ideea colecției inedite de costume de baie i-a venit lui Joel Alvarez încă din 2008, când a avut o ședință foto în care modelul s-a înfășurat în bandă adezivă.

După această primă ședință foto, Joel a fotografiat o serie de fete în bandă adezivă și și-a vândut lucrările unor cluburi de noapte mari din Miami, Ibiza, Fanța, Norvegia și Canada.

Proiectul său, denumit “Black Tape Project” a culminat după ce a fotografiat-o pe Miss Puerto Rico. Filmarea de la ședința foto a devenit virală imediat ce a postat-o pe internet.

 

Foto: @blacktapeproject Instagram

 

 

 

Cauti Gazduire Web? Alege Speedhost.ro

Comments

comments