Ultimele inovații tehnologice în materie de implanturi dentare

Edentația constituie o problemă majoră cu care se confruntă pacienții cărora le lipsesc unul sau mai mulți dinți de pe arcadă. Simțindu-se jenați, aceștia au mari rețineri și evită să își etaleze zâmbetul. Din fericire, evoluția tehnologiei a contribuit la descoperirea unor inovații pe piața stomatologică care să ofere soluțiile ideale pentru cei care se află în acest impas.

Conform specialiștilor, implantul dentar constituie o copie fidelă a rădăcinii dintelui natural în proporție de 99% atât din punct de vedere funcțional, cât și din punct de vedere estetic. Astfel, inserția implanturilor dentare tinde să fie cea mai bună rezolvare a problemelor edentației – cel puțin până în acest moment.

Produsele de pe piața stomatologică se află într-o perfecționare continuă, datorită contribuțiilor tehnologice și a cercetărilor efectuate. De altfel, producătorii optimizează în mod constant echipamentele menite să faciliteze procedurile din implantologie, de aceea, medicii stomatologi pot alege cu ușurință și instrumentele potrivite pentru a implementa cele mai eficiente tehnici de estetică dentară.

Implanturile MIS asigură o procedură simplă

Compania MIS Implants Technologies Ltd. a luat ființă în anul 1995 din dorința de a oferi specialiștilor opțiuni variate menite să simplifice procedurile stomatologice. Având sediul în Israel, compania se află într-o continuă dezvoltare oferind facilități de top implantologilor care se află în căutarea unor soluții complete de restaurare dentară.

Fiind fabricate în conformitate cu anumite standarde calitative, implanturile MIS se aliniază celor mai exigente reglementări internaționale. Astfel, compania pune la dispoziția specialiștilor instrumente și dispozitive ce își găsesc utilitatea în cadrul procesului de reabilitate dentară datorită rezultatelor estetice obținute.

Cu o adaptare perfectă datorită opțiunilor variate, indiferent de scenariul întâlnit de specialist, implantul dentar MIS este conceput cu un design special. De altfel, atributele calitative conferite de funcționalitate și de performanță sunt îmbunătățite datorită cercetărilor efectuate în mod constant de o întreagă echipă de specialiști.

Inovație și calitate la un preț excelent

Din portofoliul de produse MIS fac parte soluțiile regenerative (inclusiv materialele de adiție osoasă), implanturile dentare, opțiunile protetice, precum și soluțiile ideale pentru stomatologia digitală. Astfel, pentru a observa oferta completă, specialiștii care se află în căutarea unor produse sigure care să le ușureze munca, pot consulta catalogul de pe website-ul companiei.

Distribuite în peste 60 de țări din toată lumea, implanturile MIS sunt inovative și pot fi achiziționate de către specialiști la un raport excelent calitate-preț.

Datorită materialelor din care sunt fabricate, utilizarea implanturilor MIS în timpul procedurii facilitează procesul de osteointegrare, atât de necesar pentru obținerea unui rezultat final excelent.

În plus, tehnologia de tratare a suprafeței implanturilor utilizată de MIS combină sablarea și gravura acidă eliminând agenții contaminanți.

Având în vedere gama variată de implanturi cu diametre diferite existente în catalogul MIS, specialiștii au oportunitatea de a alege produsele dorite, adaptându-le în funcție de situațiile clinice întâlnite.

Implantul MIS V3 – unul dintre cele mai populare

Diversitatea ofertelor din catalog pune la dispoziția implantologilor multiple soluții eficiente de restaurare dentară, indiferent de scenariul clinic întâlnit.

Așadar, unul dintre cele mai populare implanturi dentare de la MIS, utilizat în toată lumea este implantul dentar cu geometrie semi-conică.

Dezvoltat special pentru a facilita anumite proceduri chirurgicale, acest tip de implant MIS nu face excepție de la calitate, conferind specialiștilor anumite avantaje. Datorită designului triunghiular al V3, va exista mai mult spațiu pentru acumularea de sânge și vascularizație, asigurându-se astfel o creștere mai rapidă a osului.

În plus, fiecare implant V3 va fi livrat împreună cu o freză finală de unică folosință, ce poate fi utilizată pentru orice tip de forare.

Implantul V3 de la MIS conferă rezultate spectaculoase

De altfel, micro-inelele de la nivelul gâtului măresc suprafața conexiunii dintre os și implant, fapt care duce la diminuarea resorbției osoase. Mai mult decât atât, conexiunea conică de 12° reduce micro-mișcările datorită conceputului de platform switching încorporat. În acest fel, va crește volumul de țesut moale din jurul coroanei contribuind la obținerea unor rezultate estetice de excepție.

În plus, acest implant a fost conceput special pentru a asigura o procedură simplă, sigură și, bineînțeles, eficientă.

Iar, pentru a asigura funcționalitatea maximă lucrării finale, caracteristicile implantului V3 sunt îmbunătățite în permanență. Tocmai de aceea, există o întreagă echipă de specialiști dedicați cercetării și dezvoltării continue pentru ca implanturile MIS să adere la cele mai înalte standarde ale calității.

 

 

Cauti Gazduire Web? Alege Speedhost.ro

Comments

comments