Sondaj: un număr mare de americani cred că laptele cu ciocolată provine de la vaci brune

Un sondaj realizat în Statele Unite relevă un adevăr îngrijorător. Un număr mare de adulți nu știu că laptele cu ciocolată se obține prin combinarea celor două ingrediente. Unii cred cu tărie că delicioasa băutură ne este dată de vaci brune.

Nu este clar dacă aceste vaci maro produc totodată zahăr și cacao.

Studiul realizat de „Innovation Center of US Dairy” arată că 7% dintre americani cred că laptele cu cacao provine de la veci maro. Poate nu pare mult, dar procentele se traduc în 16,4 milioane de persoane care sunt convinse de acest fapt.

S-ar putea crede că este vorba de copii, dar în studiu au fost incluși doar adulți, respectiv persoane de peste 18 ani. În timp ce 7% cred în vacile maro, alți 48% n-au idee de unde vine amestecul de lapte cu cacao.

29% dintre subiecți au arătat o slăbiciune aparte pentru delicioasa băutură. Au recunoscut că o consumă ori de câte ori au ocazia dând vina pe copiii lor care i-au determinat să nu se poată abține de la o cană de lapte cu cacao.

Aceasta nu este prima cercetare care vine cu rezultate îngrijorătoare. Un studiu anterior a arătat că unu din cinci americani nu știa că hamburgerul conține carne de vită, scrie Independent.co.uk.

 

Foto: NaturalNews.com

 

Comments

comments