Și porcii fac urât la băutură! Un porc se face criță după care face un scandal monstru!

Un porc a reușit să dezlănțuie infernul după ce s-a îmbătat cu berea furată dintr-un camping din Australia și s-a luat la bătaie cu o vacă.

Porcul a devenit de necontrolat după ce a furat și a băut 18 beri din proviziile celor cazați în camping. După ce a tras băută bună, porcului i s-a făcut foame, așa că a dat o raită prin coșurile de gunoi în căutare de niște „amuse bouche”, așa cât să nu-l roadă stomacul. Amețit, sătul și invincibil, porcul vroia să facă scandal monstru pentru ca seara să fie completă.

Norocul a dat peste el și a găsit victima perfectă, o vacă pașnică. S-a dus glonț către animalul inocent care a împietrit atunci când și-a dat seama ce urmează să i se întâmple.

După scandal, porcul nu era încă pregăti să încheie „distrcția”. Se încinsese de la atâta activitate și a decis că o baie în râu ar merge la fix. Gândit și făcut! După o sesiune de înot, porcul a eșuat la mal, unde a adormit sub un copac.

Aventurile nocturne ale porcului au fost povestite jurnaliștilor de le ABC network de către martori care au văzut tot episodul.

Comments

comments