Săniuțele dau tonul distrației

Ne apropiem cu pași repezi de sezonul rece, de sărbătorile de iarnă și totodată de primii fulgi de zăpadă. Dango.ro vă pregătește de săniuș cu o gamă mare de saniute pentru copii și bebelusi la prețuri avantajoase.

Aceste produse sunt alegerea perfectă atât pentru cei mici cât și pentru părinți. În timpul plimbărilor prin zăpadă siguranța și confortul copilului sunt preocupările fiecărui părinte.

De aceea trebuie să ținem cont de faptul că fiecare model de sanie este dedicat unei anumite categorii de varste:

– săniuțele confecționate din lemn sunt recomandate pentru orice vârstă datorită construcției rezistente și durabile, care oferă mai multă siguranță. Săniuța din lemn este potrivită pentru toate tipurile de derdeluș, deoarece este stabilă iar talpa este curbată și prevazută cu benzi din oțel zincat pentru o alunecare lină.

– săniuțele pentru copii de tip minibob sunt extrem de adorate, datorită designului performant. Acestea sunt recomandate pentru copii cu vârstele de peste 5 ani, deoarece necesită abilități bune de manevrare. Acest tip de sanie copii este dotată cu frâne independente din plastic care funcționează ca un sistem de direcție si curea rezistentă pentru remorcare și suspendare. Este confortabilă datorită scaunului cu suport ergonomic înalt în spate și a panourilor anti-alunecare în zona picioarelor.

– săniuțele Piccolino, confecționate din cadru de metal sunt ideale pentru plimbările mai lungi prin zăpadă. Sunt vopsite electrostatic, astfel încât sunt foarte rezistente la coroziune. De obicei acest tip de săniuțe sunt prevăzute cu o copertina și un săculeț ce protejeaza copilul de frig și ninsoare. Săculețul este încăpător și foarte bine căptușit, putând fi folosit de către copii cu vârste cuprinse între 7 luni până la 3-4 anișori. Acest săculeț este confecționat din material impermeabil (polyester) de foarte bună calitate, prevăzut cu fermoar, pentru a putea lua si a pune ușor copilul. Suportul pentru picioare este detașabil. Mânerul de împins este reglabil și poate fi luat jos, fiind prevăzut cu manșon îmblănit din material impermeabil ce protejeaza de frig mâinile părinților.  Aceste tipuri de saniute bebelusi au spătarul metalic care se poate detașa și este prevăzut cu o centura.

 

Magazinul online Dango.ro s-a gândit să vină în ajutorul dvs., oferindu-vă produse utile, la prețuri atractive, care sunt menite să aducă zâmbete pe chipul celor mici și să vă ușureze viața astfel încât să vă puteți concentra pe ceea ce contează: timp liber alături de micuț.

 

 

 

 

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Săniuțele dau tonul distrației

Comments

comments