Reparatia frigiderului, o nevoie urgenta atunci cand apare o problema

Frigiderele moderne ofera tot mai multe functii care garanteaza confortul utilizatorului. Teoretic, un frigider de calitate rezista mai mult, insa nu intamplator garantia oferita de producatori este de obicei limitata la 2-3 ani: probleme pot sa apara oricand, cu atat mai mult cu cat exista functii mai avansate.

Astfel, chiar si aparate frigorifice relativ noi (cu vechime de cativa ani), cu tehnologii de ultima generatie, ajung sa prezinte unele defectiuni. Cand acest lucru se intampla, utilizatorul are nevoie de reparatia frigiderului in cel mai scurt timp, pentru a nu se altera alimentele depozitate in interior. In societatea moderna, cele mai multe persoane se gandesc ca nu pot trai fara smartphone, insa cum ar fi viata fara frigider?! Cu siguranta, un scenariu deloc dorit. Chiar si o zi fara aparat frigorific in casa poate fi o experienta extrem de neplacuta.

Cand “simte” un utilizator ca frigiderul sau are o problema? De obicei, cand problema este grava: frigiderul nu mai functioneaza deloc sau nu mai raceste corespunzator. Pentru reparatii frigidere in sector in Bucuresti, in perioada post garantie, ideal este sa fie contactat un specialist care asigura acest proces la domiciliul clientului, cat mai comod pentru acesta din urma. Reparatiile se pot face indiferent de marca aparatului frigorific, la cost minim. Cand este nevoie, se pot schimba unele piese, de asemenea la preturi corecte.

Un tehnician frigotehnist autorizat, cu experienta relevanta in domeniu, poate actiona indiferent de compania producatoare a frigiderului, dar si indiferent de sistemul de racire. Astfel, nu conteaza ca aparatul este prevazut cu dezghetare manuala, automata sau No Frost.

Ce operatii uzuale de service sunt mentionate in statisticile unui astfel de specialist in reparatii? Iata cateva exemple: reincarcare cu agent refrigerant, schimbare releu protectie, pornire compresor, schimbare termostat electromecanic, inlocuire ventilator frigidere no frost, inlocuire compresor (motor) cu unul nou sau second hand, in functie de optiunea clientului.

Daca se apeleaza la un reparator pentru frigidere, ideal este sa fie chemat la domiciliu un tehnician frigotehnist autorizat. Mare atentie asadar la selectie, pentru a avea asigurarea unui adevarat specialist, in conditiile in care pe website-urile de anunturi gratuite exista si persoane care “se pricep la toate”, fara a avea o pregatire speciala in domeniu.

 

 

Cauti Gazduire Web? Alege Speedhost.ro

Comments

comments