Putem afla cum va fi vremea citind in zatul de cafea

martie 27, 2012

Potrivit 7sur7.be, nu este vorba de ghicitul in zatul de cafea, ci de transformarea provizorii a cafelei calde in barometru. Contrar tehnicilor folosite in cafedomantie, pentru a ghici vremea atentia se concentreaza pe miscarea bulelor de aer de la suprafata bauturii.

Astfel reteta este: se toarna cafeaua in ceasca si se adauga, eventual, lapte si zahar pentru a produce mai multe bule de aer si a face astfel 'citirea' mai evidenta. Acelasi lucru se poate face cu o cafea neagra, un ceai sau o cacao, cu conditia ca bautura sa fie calda, informeaza site-ul instructables.com.

Daca bulele de aer se indeparteaza repede de centru si se aseaza de jur imprejurul cestii, este semn bun: vremea va fi buna urmatoarele 12 ore. Daca bulele merg spre margine mai incet, sunt posibile precipitatii de scurta durata, conform AGERPRES. 

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro