Panouri fotovoltaice policristaline – avantaje !

Panouri fotovoltaice policristaline sunt printre cele mai ieftine și cele mai comune tipuri de panouri acolo. Iată câteva avantaje și dezavantaje ale panourilor policristaline.

Un panou solar policristalin este alcătuit din mai multe cristale, adesea distanțat de aspectul oarecum mozaic al panourilor. Acest lucru se datorează diferitelor cristale care alcătuiesc modulul. Alte tipuri de panouri, cum ar fi utilizarea monocristalină, utilizează doar un singur cristal, prin urmare, termenul “mono”.

Panourile solare policristaline sunt mai puțin eficiente decât cele realizate dintr-un singur cristal. Cu toate acestea, ele sunt mult mai simple de a produce și costa mult mai puțin la fabricare. Care, la rândul său, este transmisă consumatorilor, ceea ce înseamnă că este de asemenea, mult mai ieftin de cumpărat pe piață.

Durabilitatea și longevitatea sunt însă indiferente și nu sunt afectate de diferența de formare a cristalelor. Policristalina ar putea pune panourile solare în mâinile consumatorilor care nu își pot permite alternativele monocristaline.

Panouri fotovoltaice policristaline sunt montate în același mod ca orice alt panou și nu suportă sarcini suplimentare ca rezultat al unei compoziții diferite de cristal.

Avantajele panourilor fotovoltaice policristaline:

Panourile fotovoltaice policristaline sunt mai puțin costisitoare de cumpărare

Panourile fotovoltaice policristaline sunt mai puțin costisitoare pentru fabricare

Panourile fotovatolice policristaline sunt la fel de fiabile ca  panourile monocristaline

Procesul folosit pentru a face siliciu policristalin este mai simplu și costă mai puțin. Cantitatea de siliciu rezidual este mai mică decât cea monocristalină.

Panourile fotovoltaice policristaline sunt mai puțin costisitoare, deoarece costurile de fabricație sunt mai mici

Panourile fotovoltaice policristaline sunt mai ieftine de fabricat – deoarece cristalele de silicon mai mici sunt mai ușor de trecut decât unul mai mare

Fiabilitate similară cu panourile monocristaline

Longevitatea – Panourile fotovatolice policristaline sunt similare unei celule mono, dacă sunt bine întreținute, vor depasi garanția.

O celulă PV policristalină este realizată din mai multe straturi ale acestor cristale de siliciu și este mult mai ieftină de fabricat deoarece acestea sunt mai puțin complexe de realizat. Din această cauză au fost considerate o dată ca fiind mai puțin eficiente decât cel mono celular inițial, cu toate acestea, de-a lungul anilor, cu astfel de evoluții în tehnologie, ele sunt la fel de eficiente ca panourile mono (și în unele cazuri mai multe).

Prin alegerea fiecărui tip de celulă cristalină, fie poli sau mono, instalarea globală va ocupa relativ aceeași cantitate de spațiu și timp și va da rezultate similare în energia primită. Vă sfătuim să alegeți un panou solar adecvat nevoilor dvs. de instalare, ar trebui să aruncați o privire la o selecție și să vedeți dacă caracteristicile acestora corespund nevoilor dvs. de specificații.

Aici, la firma de Panouri fotovoltaice policristaline, putem furniza celule poli PV care se vor potrivi unei serii de cerințe de instalare. Și dacă sunteți încă puțin nesigur, avem o echipă excelentă de tehnică și de proiectare care vă poate sfătui cu privire la cele mai bune panouri pentru proiectul dvs. , pur și simplu sunați și vom fi încântați să vă rezolvam problemele.

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Panouri fotovoltaice policristaline – avantaje !

Comments

comments