O carte veche dezvăluie secretele sexului din anii 1720

Un manual de sex și viață de cuplu vechi de aproape 300 de ani, dezvăluie o serie de „învățăminte” și valori pentru relații sănătoase. În acest manual bărbații sunt avertizați, printre altele, de entuziasmul supărător al femeilor atunci când vine vorba de sex, scrie news.sky.com.

Manualul, „Capodopera Completă a lui Aristotel în Două Părți”, a fost scris în anul 1680 și urmează să fie scos la licitație în cursul lunii viitoare. Cartea veche conține învățături de care oamenii vremurilor au avut norocul să beneficieze.

Femeile anilor 1720 sunt avertizate să nu stea cu „animale” deoarece vor da naștere unor monștri. Acest sfat, ca și altele descrise în carte, este ilustrat de imagini extrem de sugestive.

Cartea spune că înfățișarea copilului este determinată de imaginația mamei, așa că femeile sunt sfătuite oameni care suferă de diferite handicapuri fizice, iar în timpul actului sexual, femeii îi este recomandat să își fixeze bărbatul, pentru a oferi copilului înfățișarea acestuia.

În același timp, bărbații sunt sfătuiți să aibă o dietă sănătoasă pentru a-și îmbunătăți și întreține funcțiile sexuale. La acest capitol, manualul cuprinde o listă de alimente recomandate.