Motive pentru care sa alegi servicii private pompieri

In general, piata serviciilor este plina cu tot felul de companii care nu reusesc sa se ridice la nivelul asteptarilor clientilor. Acestia sunt nevoiti sa caute in permanenta cea mai buna oferta pentru ca rezultatele sa fie unele pe masura. In cazul sistemelor de stingere a incendiilor, Instal Montaj Group este cea mai inspirata alegere. Compania are in spate o experienta de zeci de ani care ofera o garantie in plus si care ii indeamna pe clienti sa ia cea mai buna decizie.

Potrivit http://instalmontaj.com/ firma are in palmares o multime de companii celebre pe piata din Romania care pot oferi un feedback pozitiv in cazul in care este nevoie. De la Fabrica de Tigari JTI si pana la Kaufland sau Michelin, toate acestea au solicitat unul sau mai multe servicii menite sa protejeze viata si integritatea angajatilor, dar si a bunurilor.

Montarea unor instalatii antiincendiu este mai mult decat obligatorie avand in vedere normele si prevederile legale impuse de Uniunea Europeana. Oamenii trebuie sa fie protejati impotriva unor situatii de criza motiv pentru care patronii trebuie sa ia toate masurile necesare pentru a le oferi un plus de siguranta.

In cazul unor suprafete mari care prezinta un risc crescut de producere a incendiilor, specialistii recomanda montarea unor instalatii drencere. Aceste sisteme au o deschidere actionata manuala sau de catre sistemul de detectie. Sprinklerele pornesc toate simultan astfel incat cantitatea de apa eliberata este mult mai mare, iar flacarile sunt stinse pe o raza mult mai ampla. In felul acesta pagubele produse sunt minime, iar viata oamenilor se afla in afara oricarui pericol.

Mai mult decat atat, compania pune la dispozitia clientilor si un serviciu de pompieri civili care sunt pregatiti sa intervina in orice moment. Echipa este formata din 3 membrii atent instruiti care au dobandit toate atestatele si certificarile necesare si dintr-o autospeciala dotata cu apa si cu spuma pentru a stinge chiar si cele mai puternice incendii. 24 din 24 acestia sunt gata sa faca fata celor mai grele situatii, totul pentru ca a salva viata celor prinsi in ghearele flacarilor.

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Motive pentru care sa alegi servicii private pompieri

Comments

comments