Mobila la comanda pentru o casa cu stil si personalitate

Cu toții ne dorim ca după o zi obositoare la serviciu să ne destindem în spațiul nostru personal și confortabil. În ultimii ani, amenajarea locuințelor a devenit o adevărată provocare pentru că acest domeniul este într-o continuă dezvoltare și se întâlnesc pe piață numeroase companii de profil, care oferă o gamă largă de produse. Cu toate acestea, sunt foarte frecvente cazurile în care oamenii nu reușesc să găsească mobila dorită care să îmbine frumusețea cu funcționalitatea și să se integreze în spațiul dorit. Din acest motiv, specialiștii au găsit o soluție ideală: mobila la comandă.

mobila-la-comandaMulți oameni se feresc de mobila la comandă deoarece au preconcepții referitoare la faptul că aceasta este cumpărată doar de cei cu venituri mari, care îți doresc să iasă în evidență în acest fel. Cu toate acestea, este o părere total greșită deoarece mobila la comandă vine însoțită de o serie de avantaje demne de luat în calcul:

  1. Unul dintre principalele avantaje ale mobilei la comandă este calitatea. Un model de mobilă realizat la comandă necesită mai mult timp petrecut în atelierul de creație, lucru care se va reflecta în valoare produsului final.
  2. Mobila la comandă este avantajoasă și din punctul de vedere al gestionării bugetului.Prețurile pot varia în funcție de modelul dorit, de tipul de lemn și de acessorile care însoțesc mobilierul. Toate acestea pot fi materiale standard, sau de ultimă generație, iar suma de bani poate fi negociată astfel încât să câștige atât producătorul cât și cumpărătorul.
  1. Un alt impediment ce dispare odată cu achiziționarea mobilei la comandă este nepotrivirea dimensiunilor cu spațiile în care aceasta urmează să fie instalată. Există spații mici, înguste, zone greu accesibile, pentru care este foarte greu să se găsească mobila gata realizată. Se întâmpla ca bucătăria să nu fie foarte spațioasă și să se poata adapta un colțar care lasă disponibil spațiul necesar, sau peretele pentru living să nu fie destul de înalt precum sunt realizate bibliotecile standard.
  2. Deasemenea mobila făcută la comandă este unică, deoarece reflectă dorințele fiecărei persoane în parte. Fie că este vorba de culoare, care trebuie să se potrivească cu aspectul camerei, fie că este vorba de formă sau accesorii. Atelierele specializate în arta mobilei la comandă, vă vor oferi o gamă mult mai largă de culori din care să alegeți, formele vor putea fi cât mai ciudate iar detaliile precum mânerele, sertarele interioare și cutiile de depozitare cu siguranță pot face diferența față de celelalte modele deja existente pe piață.
  3. Firmele care realizează mobilă la comandă oferă de cele mai multe ori și consultanță de specialitate pentru alegerea potrivită a materialului dar și a accesoriilor pentru mobilier. Astfel veți putea vedea cum arată mobila dumneavoastră, înainte ca aceasta să intre în producție, datorită unui soft modern de proiectare arhitecturală în plan 3D.
  4. Pentru că este vorba de mobilier realizat la comandă, firmele profesioniste vor asigura montajul și instalarea mobilei în casă, acesta fiind de cele mai multe ori gratuit în interiorul orașului.

Mobila la comandă realizată în cadrul companiilor specializate este varianta perfectă pentru persoanele care doresc să achiziționeze produse ce calitate, durabile, cu un buget convenabil și în același timp cu un design unic.

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Mobila la comanda pentru o casa cu stil si personalitate

Comments

comments