miababy.ro® aniversează 1 an de la înființare

Pe 3 iulie 2017 miababy.ro primea primele comenzi online! Pentru a sărbători alături de toți clienții săi, miababy.ro lansează o campanie specială care va ține 3 zile. Între 3 și 5 iulie orice client care va comanda de pe site va avea reducere la întregul coș: 5% reducere la întregul coș dacă comanda depășește 250 lei și 10% reducere dacă coșul depășește 500 lei, indiferent dacă produsele din coș sunt deja reduse.

În primul an Miababy a avut peste 10,000 de clienți unici. Peste 1100 au evaluat comanda primită și scorul de recomandare (NPS) primit a fost de 89. 

Suntem încântați de feedback-ul primit de la clienții noștri. Faptul că magazinul nostru a fost atât de bine primit de piață ne demonstrează că un concept unic și serviciile de calitate sunt apreciate și crează loialitate. O decizie pe care am luat-o încă de la începutul acestui an a fost să creștem grupa de vârstă pentru categoria de jucării, pentru copii de până la 7 ani. Avem acum pe stoc produse de sezon pretabile pentru copii mai mari pentru că părinții ne-au cerut acest lucru, iar noi ne bucurăm să putem implementa feedback-ul clienților noștri!”, a adăugat Mia Karimzadeh, directorul general al miababy.ro.

miababy.ro a investit peste jumătate de milion de euro în dezvoltarea platformei online, a sistemelor informatice, dezvoltarea conceptului de personalizare și aplicarea lui în online, precum și în depozitul propriu din București și în stocurile de produse. miababy.ro® își propune să recupereze investiția inițială în primii trei ani de la lansare.

Magazinul online miababy.ro® este structurat în categorii cu produse de îmbrăcăminte, încălțăminte, îngrijire, jucării, produse pentru plimbare și produse wow, atent selectate pentru a deveni un punct de susținere pentru toți clienții în procesul de creștere a copilului.

Portofoliul Miababy® include peste 4.000 de produse, branduri europene cu tradiție, certificate și atestate conform standardelor UE. Produsele sunt ecologice sau din materiale naturale, corespunzătoare fiecărei etape de vârstă. Cele mai vândute produse sunt cele din categoria de îmbrăcăminte, urmate de produsele WOW, printre care se numără cădița 3 în 1 AquaScale, leagănul mamaRoo și Olița cu pungi Clean Flush Baby Patent, jucăriile interactive și cuburile de construcție.

~~~

Miababy® este un magazin online, creat special pentru viitoarele mămici și părinții de copii până la 7 ani, dar și orice altă persoană în căutare de cadouri pentru copii din această categorie de vârstă. Comparativ cu alte magazine care oferă o gamă similară de produse, Miababy® creează experiențe personalizate pentru clienții săi, le oferă produse inovatoare și informații relevante pentru dezvoltarea armonioasă a copiilor.

Bazându-se pe vârsta celui mic și experiențele și cumpărăturile anterioare ale părinților, Miababy® își anunță clienții când se apropie primul pas al copilului lor, primul său dințișor, sau când este momentul oportun să îi schimbe alimentația, lăsându-i pe părinți să se bucure cu adevărat de fiecare moment.

În secțiunea Infinity părinții pot accesa conținut și recomandări pentru fiecare săptămână din viața bebelușului, precum și informații relevante pentru ultimele șase luni de maternitate.

 

 

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » miababy.ro® aniversează 1 an de la înființare

Comments

comments