Locul 2 la Hunedoara pentru Skoda Fabia RS TDI

A treia etapa a Campionatului National de Raliuri a adus echipajului Ernest Mulner-Eugen Pop locul 2 la grupa A si locul 11 la general.
Raliul Hunedoarei a cuprins 15 probe speciale. Traseele au fost foarte tehnice, in special cele de pe Almas si Cincis. Nu au lipsit denivelarile care au scos din decor mai multe echipaje.
La Hunedoara, Skoda Fabia RS TDI a fost singura masina de la grupa sa cu propulsie diesel. Fabia a lasat o impresie foarte buna nu doar in randul publicului ci si al pilotilor participanti la raliu. S-a vorbit mult despre dinamica excelenta de care da dovada, precum si de viteza sa finala.

"Am inceput a treia etapa mult mai hotarati. In prima zi au fost repartizate 5 probe speciale, din care 4 mai lungi si una mai scurta (superspeciala de la Deva). La finalul zilei ne-am clasat pe locul III, iar ecarturile erau destul de stranse - nu mai mult de 16 secunde fata de Raspopa (ocupantul locului I). Acest lucru a dovedit ca suntem in carti si ca merita sa ne jucam toate sansele. In cea de-a doua zi, 4 dintre probe au fost perfecte pentru masina noastra, datorita vitezei finale mai mari decat a adversarilor. Am intampinat si noi probleme tehnice insa am reusit sa le confruntam si sa ne conservam avansul obtinut in probele anterioare. La final am reusit sa obtinem locul 2 la grupa A si 11 la general" (Ernest Mulner, pilotul echipei)

"Raliul Hunedoarei a fost unul greu, cu multe probe speciale care au solicitat atat echipajul cat si materialul de concurs. Am pornit la start cu o masina foarte bine pregatita, in care am avut incredere si care s-a comportat excelent pe probele speciale. Suntem bucurosi ca am reusit sa trecem cu bine peste problemele tehnice si foarte multumiti ca ne-am clasat pe locul 2. Exista sanse sa atingem obiectivul stabilit pentru acest campionat: podiumul grupei A." (Eugen Pop, navigator)

Partenerii care au sustinut echipa Delcar Motorsport la Hunedoara sunt SKODA prin AUTOCORD - dealer autorizat Skoda Deva, CANON Romania, ASTRA Asigurari, Lubexpert (Mobil 1), PORSCHE Bank, AUTONET.

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro