Kit supraveghere video de la Sos Security

Va este teama ca locuinta dumnevoastra ar putea deveni cu usurinta tinta hotilor, cat timp sunteti plecat in concediu sau doriti sa supravegheati magazinul pe care il administrati, din cauza numarului tot mai mare de furturi? Aveti nevoie de un kit de supraveghere video si nu stiti cum trebuie procedat pentru achizitionarea si montarea lui? Pentru toate aceste probleme si nu numai, firma SOS Security va ofere cele mai bune solutii, in conditii de maxima securitate, la cele mai avantajoase preturi.

Care sunt principalele calitati oferite de un kit de supraveghere video?

Un kit de supraveghere video este conceput in asa fel incat sa poate fi cat mai util si mai eficient. De aceea are mai multe calitati pe care este bine sa le stiti. Astfel, acest kit de supraveghere video are senzor de miscare incorporat, se poate realiza transmisia prin intermediul internetului, este prevazut cu mouse, are un back-up pentru datele stocate, iar proprietarul poate fi alertat prin e-mail in cazul in care apare o problema.

Kit de supravghere- solutia ideala pentru siguranta si securitate

Un kit de supraveghere video reprezinta cea mai buna solutie pentru casa, firma, autoturismul sau biroul dumneavoastra, mai ales ca, in fiecare an se inregistreaza foarte multe cazuri in care hotii au reusit sa fure sau chiar sa atace persoane nevinovate. Componentele unui kit de supraveghere video sunt camera de supraveghere si sistemele prin care sunt stocate imaginile preluate. Inregistrarile pot fi facute pe un hard disk de la PC ori pe anumite dispozitive de tip stand alone. Un kit de supraveghere video poate sa fie folosit atat in exterior cat si in interior si are capacitatea de a rezista cu usurinta la conditii de vreme extreme: ninsori, ploi, temperaturi foarte scazute sau din contra, foarte ridicate. Este bine sa stiti, daca doriti sa cumparati un kit de supraveghere video, faptul ca imaginile care sunt captate prin intermediul acestuia pot sa fie interceptate si apoi vizualizate, pe orice dispozitiv fix ori mobil.

Cum functioneaza de fapt monitorizarea printr-un kit de supraveghere video?

Operatiunile de monitorizare se realizeaza non stop. In cazul in care apar semnale de efractie, echipajele firmei de securitate sunt alertate. Echipamentele de comunicatie voce/date folosite de firma SOS Security sunt de inalta calitate si moderne. Aceasta firma ofera solutii personalizate pentru toti cei care au nevoie de monitorizarea unui spatiu si doresc sa cumpere un kit de supravghere video. Sunt folosite produse apartinand unor branduri de renume la nivel international, in domeniul securitatii.

SOS Security- kit de supraveghere video- cea mai buna solutie pentru protectia si siguranta dumneavoastra si a celor dragi

Avand multi ani de experienta in domeniul securitatii bunurilor si persoanelor, SOS Security din Piatra Neamt, se remarca prin seriozitate, profesionalism si inalta calitate, punand pe primul loc, de fiecare data cerintele clientilor sai. Daca doriti sa va simtiti in siguranta in propria casa sau sa va protejati diversele bunuri de infractori, puteti sa apelati cu incredere la aceasta firma; veti beneficia de consiliere si sprijin pentru a va putea achizionat un kit de supraveghere video potrivit pentru nevoile dumneavoastra.

» Preluat de pe LivePr.ro
Kit supraveghere video de la Sos Security

Comments

comments