Japonia este în doliu după moartea unui pinguin înnebunit după anime

Unul dintre cei mai celebri pinguini din Japonia, care a făcut senzație în presa internațională datorită pasiunii lui pentru anime, a murit la vârsta de 21 de ani într-o grădină zoologică.

Tristul eveniment a fost anunțat de către responsabilii grădinii zoologice, Tobu Zoo, prin intermediul contului oficial de Twitter, spunând că o cauză specifică a decesului nu a fost identificată âncă. Totuși, NewsWalker, vine să facă lumină în acest caz, spunând că pinguinul iubitor de anime a murit de bătrânețe. Cei 21 de ani ai săi echivalează cu 80 de ani umani.

Se presupune că pasiunea pinguinului pentru anime, în special cu un carton decupat și desenat asemeni unui personaj al genului, provine după o decepție în dragoste. Pinguinul nu și-a mai putut dezlipi ochii de la cartonul cu personajul colorat după despărțirea de iubita sa cu care trăise o poveste frumoasă timp de 10 ani.

Din păcate, decesul a survenit cu doar două săptămâni înaintea debutului unui festival care îi era dedicat pinguinului celebru, scrie BBC.com.

Comments

comments