Inspirată de Ivan Patzaichin, o vrânceancă a transformat ferma de capre în atracție gastronomică

decembrie 2, 2025

În localitatea Răcoasa, din județul Vrancea, Marcela Pricop a dezvoltat o frumoasă poveste culinară. Punctul gastronomic local pe care îl conduce a pornit inițial de la o afacere mai mică: o fermă de capre.

Apoi, pasiunea pentru gătit, dar și talentul său în domeniu, au transformat afacerea într-un loc unde turiștii vin pentru o masă cu adevărat gustoasă. Ospitalitatea este și ea nelipsită. Iar căprițele de la fermă sunt parte din ambientul simpatic al locului.

Pentru cele mai recente știri:
https://euronews.ro/

Abonați-vă la canalul nostru de Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCbATDExtWstHnwWELZnXNZA

Urmăriți-ne și pe Social Media:
https://whatsapp.com/channel/0029VaCnS0e4Y9luISUdOk1n

https://www.facebook.com/ro.euronews
https://www.instagram.com/euronews_romania

@euronews.romania

Sursa: Youtube / Euronews Romania

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro