Folosirea computerului tomograf – afla de la clinica medicala RomGerMed

Examinarea cu computerul tomograf este o metoda foarte eficienta de a obtine o imagine de o rezolutie extrem de mare a organelor interne a pacientiilor.

Cum va puteti pregati pentru examinarea cu computerul tomograf?

Aceasta examinare a evoluat de-a lungul timpului, iar acum exista si computere tomograf care pot crea chiar si imaginii 3D ale organelor interne. De asemenea, medicii stiu exact care este doza potrivita de raze care sa fie folosita pentru ca sanatatea pacientului sa un fie afectata in vreun fel. De asemenea, retineti ca aceasta examinare nu este una deloc dureroasa, astfel ca nu aveti vreun motiv de ingrijorare.

computer tomograf romgermed

Desi nu exista o anumita procedura pe care pacientii sa o urmeze inainte de a-si realiza examinare cu computerul tomograf, exista anumite aspecte pe care puteti sa le luati in considerare. Spre exemplu, cel mai important aspect este ca nu trebuie sa va faceti o examinare cu bariu cu cateva zile inainte de a efectua aceasta examinare. De asemenea, un trebuie sa va luati cu dumneavoastra bijuterii caci acestea nu sunt permise pe parcursul examinarii.

Nu in ultimul rand, medicul s-ar putea sa va dea niste substante pe care sa le administrati pe cale orala inainte de examinare. Dar acest lucru nu este valabil la fiecare persoana in parte.

Cum se desfasoara o examinare cu computerul tomograf?

O examinare cu computerul tomograf nu dureaza mult, dar exista anumite reguli pe care trebuie s ale respectati pentru ca imaginea organelor interne sa fie cat mai precisa posibil. In caz contrat, medicul s-ar putea sa va zica sa refaceti aceasta examinare. Astfel ca pentru ca imagine asa fie cat mai clara posibil va fi necesar sa stati intinsi pe masa si sa un va miscati deoc. S-ar putea ca medicul specialist care va realizeaza examinarea sa va mai spuna sa urmati anumite indicatii. Trebuie sa fiti intotdeauna atent la aceste indicatii, pentru a nu fi necesara refacerea acestei examinarii.

Acum Clinica Medicala Romgermed beneficiaza si de un computer tomograf. Astfel ca daca medicul dumneavoastra va recomandat sa va faceti o examinare cu computerul tomograf, un mai asteptati si faceti-va chiar acum o programare la Clinica Romgermed. Aceasta examinare se va face foarte repede si un trebuie sa va faceti griji, deoarece examinarea cu computerul tomograf nu este una dureroasa. Medicul va va recomanda aceasta examinare atunci cand are nevoie de o imagine a organelor interne, pentru a pune un diagnostic cat mai corect. Medicii din cadrul Clinicii Romgermed sunt pe cat se poate de pregatiti. Astfel ca puteti avea incredere in medicii Romgermed!

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Folosirea computerului tomograf – afla de la clinica medicala RomGerMed

Comments

comments