Firma transport persoane – cea mai mare flota !

Soluțiile noastre de transport sunt completate de șoferi profesioniști de antrenori, o echipă dedicată de service pentru clienți și un departament operațional experimentat. Cu facilitățile noastre de birou și de întreținere de ultimă oră, vehiculele de logistică și de întreținere mobilă, putem gestiona mișcările pasagerilor atât în condiții de siguranță, cât și în mod eficient.

În plus, oferind o gamă largă de servicii Firma transport persoane oferă de asemenea servicii de transport public șapte zile pe săptămână și transportă în siguranță peste 4.000 de clienti zilnic.

Flota noastră mare de autobuze și autocare ne permite mijloacele și capacitatea de a răspunde pentru orice grup de dimensiuni și poate satisface și alte cerințe interstatale de călătorie la cerere.

Măsurarea zilnică a autobuzelor este monitorizată cu ușurință prin sistemul nostru extins de management logistic. Departamentul nostru de operațiuni este în prezent cu personal 24 de ore zilnic. Pe monitorizarea vehiculelor rutiere este gestionată prin cea mai recentă tehnologie GPS și ne permite să urmărim statisticile în timp real ale vehiculelor, inclusiv locația, viteza drumului și funcția motorului. Vehiculele noastre au, de asemenea, comunicații radio cu două căi, cu canale dedicate pentru a permite comunicări neîntrerupte.

Facilitatea noastră de primă clasă are numeroase funcții inovatoare pentru a spori sustenabilitatea afacerii noastre. Dezvoltarea profesională și pregătirea permanentă a șoferilor sunt realizate intern în antrenamentul și salile noastre de sală echipate complet, timpul minim al vehiculului fiind redus la minimum printr-o instalație de alimentare cu combustibil la fața locului și operațiunile zilnice sunt administrate de un pachet software adaptat care ne permite să monitorizăm oboseala șoferului și dispune de un sistem de redactare fără hârtie. Facilitatea noastră are, de asemenea, o sursă secundară de alimentare la fața locului pentru orice întreruperi de putere neplanificate.

Serviciul de întreținere preventivă și planificată se efectuează la fața locului la atelierul de service și întreținerea de ultimă oră. Această instalație a fost certificată de Departamentul Transporturilor și Drumurilor de pe șosea și dispune de o nouă mașină de testare a suspensiilor de frânare și de suspensie, care permite inspectorilor calificați să efectueze toate inspecțiile de scurtă durată a autovehiculului în timpul șederii.

De asemenea, am investit într-o platformă de întreținere a aerului pentru a permite serviciului zilnic sau flotei noastre de aer condiționat și unități de spălare electronică cu autobuz ecologic, pentru a ne asigura că flota noastră este păstrată în condiții de lucru.

Continuând să depună eforturi pentru inovarea în domeniul mediului, site-ul a fost îmbunătățit de un sistem de tratare a apelor uzate biologice.

Cu o flotă din ce în ce mai mare suntem siguri că afacerea noastră continuă să înflorească.

Antrenorii noștri oferă stilul și confortul de ultimă generație, împreună cu cele mai recente tehnologii în domeniul ingineriei și al siguranței. Transportul durabil este o prioritate majoră, flota noastră fiind modernizată în mod continuu pentru a asigura o mai bună eficiență a consumului de combustibil și reducerea emisiilor de carbon. Firma transport persoane este mândră de flota noastră.

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Firma transport persoane – cea mai mare flota !

Comments

comments