Esti adeptul calatoriilor frecvente? Opteaza pentru asigurarea Storno

Iti place sa iti petreci vacantele intr-o maniera relaxanta? De cele mai multe ori, majoritatea dintre noi optam pentru calatoriile in strainatate pentru a vizita marile orase ale lumii. Aceste activitati implica deplasari fie cu avionul, riscurile la care ne supunem pot fi majore, mai ales ca in ultima perioada accidentele aeriene tind sa nu se sfarseasca. Insa, acum exista asigurarea storno de calatorie, care ne protejeaza nu doar de riscuri, ci ne ofera si avantaje la achizitionare.

Ce ofera o asigurare storno de calatorie?

In primul rand, se adreseaza unei largi categorii de varsta, asigurarea storno putand fi emisa atat pentru nou-nascuti cat si pentru adultii (cu varsta de pana la 70 ani). Prin urmare ceea ce ofera asigurarea storno pentru calatorie reprezinta un real avantaj, atat in ceea ce priveste categoria de persoane careia i se adreseaza, cat si avantajele aduse la un pret realmente atragator. Oricand iti vei programa o calatorie pe care o vei realiza pe cale aeriana, nu uita de faptul ca exista riscul ca tu sa intampini dificultati care iti vor crea pierderi financiare. In final, pe acest lucru mizeaza asigurarea storno – va fi cea care iti va acoperi pierderile financiare in cazul in care compania aeriana va anula ruta de zbor din varii motive, intarzierea avionului cu peste 12 ore sau nepermiterea imbarcarii. Mai mult decat atat cu asigurarile storno veti beneficia de acoperire financiara chiar si in cazul in care calatoria va fi anulate din varii motive personale precum : producerea unui accident inainte de a pleca in calatorie, nasterea prematura a copilului (in cazul gravidelor) , locuinta persoanal a fost a suferit pagube majore (incediere, furt, etc) , decesul sau agravarea sanatatii persoanale sau a rudelor de gradul I si gradul II.

Ai plecat deja in calatorie si nu ai incheiat asigurarea storno?

Daca ti-ai dat seama de toate avantajele pe care le poti avea in urma incheierii acestei, o poti realiza si in timpul calatoriei. Asigurarea storno pentru calatorie poate fi realizata rapid, insa cu anumite modificari fata de cele care sunt emise din timp. In mod normal, asigurarile storno pot fi realizate incepand cu o perioada de 6 luni inainte de calatorie pentru ca tu sa poti beneficia de toate serviciile incluse.


» Preluat de pe LivePr.ro
Esti adeptul calatoriilor frecvente? Opteaza pentru asigurarea Storno