Eficientizarea energetica a casei – oferte-radiatoare.ro

Pe masura ce anotimpurile se schimba si temperaturile scad, este mai important ca oricand sa va asigurati ca obtineti o cantitate eficienta de caldura din parte sistemului de incalzire. Exista o serie de factori care trebuie luati in seama pentru ca sunt importanti si contribuie la tendinta de scadere a consumului de energie.

Progresele in inginerie inseamna ca noile case sunt izolate mai bine, in timp ce se incurajeaza izolarea eficienta a celor mai vechi. Pretul scazut al unei facturi din sezonul rece inseamna ca oamenii au folosit putina energie pentru a-si incalzi casa, deci sunt eficienti din acest punct de vedere.

Un sistem de incalzire este cel mai frecvent alcatuit dintr-un cazan si radiatoare. Acestea din urma sunt distribuitoare de caldura, iar tehnologia moderna permite comercializarea lor in diverse forme, dimensiuni, culori si materiale. Practic, un calorifer functioneaza pe baza de apa fierbinte care circula prin el. Exista cai si mijloace care pot imbunatati semnificativ functionarea sistemului de incalzire si nu este niciun secret ca intretinerea anuala a acestuia ofera rezultate neasteptate.

Pe langa grija periodica pentru sistemul centralizat de incalzire, utilizarea unei folii radiante in spatele caloriferului ar putea fi eficienta in fata pierderilor de caldura. Utilizarea acestei folii va ajuta la reducerea cheltuielilor si a costurilor de functionare. Procedura este simpla: in spatele caloriferului, numai pe peretii exteriori, se lipeste o folie care sa izoleze acea suprafata de perete. Toata caldura care ar fi absorbita de peretele exterior este acum reflectata inapoi catre calorifer.

O alta optiune de economisire a banilor este sa montati un termostat sistemului de incalzire. Acesta trebuie setat la temperatura dorita si asezat in cea mai rece camera a locuintei. Centrala va porni cand temperatura din camera respectiva va scadea sub nivelul celei programate, fapt ce va asigura o temperatura constanta in toate incaperile casei.

Oferte imbatabile pentru centrale termice, radiatoare si calorifere doar pe oferte-radiatoare.ro

Oferte Radiatoare.ro este un magazin online de radiatoare, loc in care veti gasi calorifere de aluminiu, otel, fonta, tevi, centrale si alte materiale utile sistemului centralizat de incalzire. Accesand https://www.oferte-radiatoare.ro/ veti gasi o varietate de produse, la preturi minime si foarte calitative!

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Eficientizarea energetica a casei – oferte-radiatoare.ro

Comments

comments