Easeus Todo Backup

Easeus Todo Backup Free va scapa de efortul de a face backup-uri regulate. Poate face o imagine a întregii unitati, inclusiv a sistemului de operare, pentru a putea restabili totul fara sa reinstalati sistemul de operare Windows si toate programele separat.

Restaurarea dintr-o imagine sau o copie de rezerva este incredibil de usoara, astfel incat sa va puteti odihni usor, in siguranta, stiind ca datele dumneavoastra sunt protejate in cazul in care sistemul devine instabil.

Indiferent daca va creati o copie de rezerva pentru prima data sau intentionati sa faceti mutarea dintr-un alt program, EaseUS Todo Backup va acopera. Prima data când o porniti, EaseUS Todo Backup incepe sa copieze dosarul in folderul Documents folosind functia Smart Backup. Face o copie de rezerva completa o data pe saptamana si o copie de siguranta diferentiala la fiecare jumatate de ora daca detecteaza modificari. Backupurile de acest tip sunt mai mici decat copiile de siguranta complete, ca urmare, sunt mai rapide, dar necesita mai mult timp pentru a le restabili, deoarece acestea trebuie combinate cu cea mai recenta copie de rezerva completa. Pentru utilizarea de baza, ar putea fi suficient, dar puteti de asemenea sa creati si sa programati propriile copii de rezerva personalizate, inclusiv imagini de sistem complete, care sunt instantanee ale tuturor lucrurilor de pe hard disk, inclusiv fisiere de sistem. De asemenea, puteti clona unitatile (ideale daca faceti upgrade la un nou SSD rapid) Versiunea de back-up platita Todo ofera cateva caracteristici suplimentare (backup mai rapid si programare bazata pe evenimente fiind principalele puncte de vanzare), dar editia gratuită are toate aspectele esentiale acoperite si este un instrument superb pentru protejarea datelor dumneavoastra.

Este aplicatia pe care toti pasionatii de software ar trebui sa o detina, deoarece pe termen lung le va asigura o siguranta mai buna a datelor personale.

 

 

Cauti Gazduire Web? Alege Speedhost.ro

Comments

comments