Deschidere punct de lucru

februarie 18, 2016

In momentul in care te decizi sa demarezi o afacere trebuie sa te gandesti si la necesitatea de a deschide un punct de lucru sau a mai multora, cum este cazul sediilor secundare, care trebuie inregistrate si este necesara demararea unei proceduri in acest sens.

Ca si orice alta actiune de acest fel dechiderea unui nou punct de lucru vizeaza intocnirea unor acte necesare realizarii acestei actiuni, ceea ce necesita timp. De aceea, Expert Advisor va pune la dispozitie cei mai profesionisti angajati, care va rezolva aceasta problema si se ocupa de demersul necesar aprobarii deschiderii unui punct de lucru. Tot ce trebuie sa faceti este sa apelati la noi, iar echipa noastra va va oferi cele mai bune sfaturi in afaceri si in ceea ce priveste deschiderea unui punct social intr-un timp cat mai scurt.

Ce este un punct de lucru?

Punctul de lucru este acea zona unde firma sau societatea nou infiintata urmeaza sa-si organizeze si desfasore activitatea, in concordanta cu domeniul de lucru. Pentru orice firma exista posibilitatea deschiderii mai multor puncte de lucru in diverse locuri cu scopul de a-si desfasura activitatea economica in conformitate cu obioectul de activitate.
Asadar, pentru a putea deschide un astfel de spatiu, firma trebuie sa detina acel loc sau sa-l aiba in folosinta, printr-un contract de inchiriere, iar daca vorbim despre intentia deschiderii unui punct de lucru intr-un imobil de tip locuinta trebuie sa avem in vedere si necesitatea acordului vecinilor.

In ce consta procedura dechiderii unui punct de lucru?

Deschiderea unui punct de lucru reprezinta un demers destul de complex deoarece presupune mai multe actiuni. Astfel, intr-o prima faza trebuie sa ne gandim la stabilirea unui spatiu unde se doreste deschiderea unui punct de lucru in incinta caruia firma sa-si desfasoare activitatea ecoonomica, urmand ca mai apoi sa se realizeze un dosar, insotit de anumite documente care trebuie depus la Registrul Comertului, iar in 5 zile lucratoare vom avea si inregistrarea dosarului depus aici.

Printre documentele necesarea ce trebuie anexate la acest dosar se numara actul constitutiv, cartile de identitate ale proprietarului si asociatilor acestuia daca este cazul in copie, certificatul de inregistrare al firmei tot in copie, precum si un act doveditor care sa dovedeasca dreptul de folosinta asupra spatiului respectiv, in cazul in care spatiul de lucru se desfasoara intr-un loc tip locuinta este necesar si acordul vecinilor, o declaratie a proprietarului, precum si o cerere speciala de inregistrare. Dupa obtinerea unui asemenea punct de lucru este necesar si obtinerea unor autorizatii, astfel incat sa functionati in normele legale si in conformitate cu legea.

Deschiderea unui punct de lucru se poate face simultan cu infiintarea unei companii, ceea ce este mai indicat deoarece economisiti timp si bani.

» Preluat de pe LivePr.ro
- Deschidere punct de lucru

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro