Copii care mananca frecvent crenvursti sunt de 10 ori mai predispusi la leucemie

septembrie 10, 2015

In urma unor studii realizate de cercetatorii americani, s-a ajuns la urmatoarea concluzie: copiii care consumă frecvent crenvurşti prezintă un risc sporit de leucemie.

Unele studii arată că şi femeile care mănâncă frecvent hamburgeri sunt în pericol de a dezvolta limfom. Fie ca sunt preparati din carne de pui sau de porc, crenvurştii ne pun tuturor sănătatea în pericol. Conform specialiştilor americani şi în cazul femeilor însărcinate care au mâncat crenvurşti de mai multe ori pe săptămână, nou-născuţii prezentau un risc dublu de a face tumori pe creier. Dar, nu doar crenvurştii, ci toate tipurile de mezeluri dăunează sănătăţii pentru că majoritatea ingredientelor folosite pentru prepararea lor sunt resturi animale.
Dr. James R. Cerhan, profesor asistent la Universitatea din Iowa, a dovedit faptul ca abuzul de carne roşie este legat de apariţia cancerului glandelor limfatice. Medicul a realizat un studiu pe 35.000 de femei din Iowa şi a descoperit că acelea care aveau un consum de carne roşie de peste o treime din totalul alimentelor au prezentat un risc aproape dublu de limfom faţă de cele cu un consum mai mic de o treime

Sursa: Realitatea.net

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro