Clinica Romgermed a achizitionat aparatul Scrambler Therapy

Anul acesta Grupul Romgermed a reusit sa termine investitia masiva in realizarea celor mai mari policlinice private din Bucuresti. Daca nu stiati, clinicile din cadrul Romgermed deservesc toate specialitatile medicale. Noua clinica infiintata de Romgermed are o suprafata de peste 3000 de mp si aproximativ 40 de cabinete, cabinete unde se gasesc multi dintre cei mai buni medici din Romania.

Domnul Dr. Dorian Sam Schwartz, directorul general Romgermed – „In anul 2017 o sa finalizam investitia in spitalizarea de zi si vom oferi tuturor pacientilor nostri servicii spitalicesti de top in mai multe domenii medicale. Am reusit sa atragem alaturi de noi medici renumiti (Prof. Copaciu, Dr. Butufei) si speram sa fim un angajator de top in domeniul medical crescand in acelasi timp echipa de specialisti. De asemenea, am reusit sa deschidem inca un laborator de analize medicale pentru a putea satisface cererile extrem de numeroase pe care le primim.”

Tot in acest an, clinica Romgermed a achizitionat aparatul de ultima generatie dezvoltat de armata americana numit Scrambler Therapy, aparat care a iesit la sfarsitul anului trecut pe piata libera.

Aparatul este utilizat in special pentru a trata dureri cronice, oncologice, neuropatice si este utilizat in special pentru acei pacienti care au dureri extrem de mari si mai ales pentru cei care au dureri care rezista la alte metode clasice de stimulare. Bineinteles ca cei de la Romgermed si-au dat seama ca un aparat atat de performant ar fi degeaba daca nu au si niste medici acreditati in utilizarea lui, de aceea, la Romgermed o sa gasiti medici acreditati in utilizarea aparatuui Scrambler Therapy.

» Preluat de pe LivePr.ro
Clinica Romgermed a achizitionat aparatul Scrambler Therapy

Comments

comments