Cele mai bune cafetiere ieftine – chiar si sub 100 de lei

Black Friday “cel adevarat” este doar o data pe an, insa ofertele foarte bune pot fi gasite tot timpul anului, atat timp cat esti atent la detalii. In cazul cafetierelor, preturi “bomba” exista adesea, astfel ca poti cumpara produse foarte bune, rezistente in utilizare si foarte practice, platind neasteptat de putin pentru acestea.

Sub 100 de lei pentru o cafetiera? Da, se poate, ba chiar ai de unde alege, din diverse modele! Cel mai eficient este sa cumperi din magazine online electroIT, caci aici gasesti gama variata de articole si preturi minime. Mai ales in campaniile promotionale, pot fi identificate chiar produse cu preturi pana in 50 de lei, aproape neverosimil pentru categoria de electrocasnice mici de bucatarie. Si totusi, exista.

Atentie insa la comerciant, inainte de orice! Degeaba cumperi o cafetiera ieftina daca trebuie sa platesti o taxa de livrare foarte mare. Exista magazine online care ofera alternative bune in acest sens – livrare in showroom sau in puncte speciale. De asemenea, este bine sa alegi un comerciant cunoscut, pentru a avea garantate toate drepturile tale de consumator, inclusiv in ceea ce priveste garantia sau posibilul retur dorit, din motive obiective sau chiar subiective.

Cafetiere de capacitate mica (pana in 1,2 litri) exista chiar de la marci de calitate, la preturi prietenoase. Este bine sa consulti si website-urile specializate in comparatii de produse. Acorda atentie detaliilor pentru a alege inspirat. Poti de asemenea sa vizualizezi recenzii postate pe bloguri sau pe paginile produselor din magazine – asigura-te insa ca, in mare, aceste recenzii sunt reale si nu doar “de reclama”.

“Cafetiera este cea mai populara metoda automatizanta pentru prepararea cafelei, a fost creata ca un inlocuitor al ibricului. Avantajele cumpararii unei cafetiere sunt multiple, de la capacitate , la viteza de preparare, functii suplimentare si gust. Cafetiera este o solutie buna pentru cei care isi doresc a bea o cafea calda la mult timp dupa ce a fost preparata”, spun cei de la decumparat.net, care propun un top al celor mai bune cafetiere ieftine, existand chiar produse cu preturi mai mici de 100 de lei – iar la promotii, preturi incredibil de mici.

Cei care in trecut au ales in special cafeaua la ibric vor descoperi ca este mult mai comod sa prepari cafea la filtru. Exista insa multe optiuni, diverse tipuri de cafetiere si diverse tipuri de filtre… deci este bine sa analizezi totul atent inainte de a face o comanda online.

 

Cauti Gazduire Web? Alege Speedhost.ro

Comments

comments