Brodank Comarnic, un aliat al hotelierilor interesati de calitatea confortului oferit

Orice turist stie ca un punct de departajare intre unitatile hoteliere tine de partea de confort. Orice turist este interesat in a gasi acel loc in care sa se simta bine, unde evident ca odihna este una absoluta. Mizand pe aceasta nevoie, hotelierii si-au dat seama ca au de castigat daca investesc in nivelul de confort. Asa se explica de ce Brodank Comarnic a devenit un aliat.

Brodank, sursa de textile si lenjerii pentru hotel

In momentul in care sunt stabilite aspectele de definitie ale unei camere de hotel, lenjeria este adusa in discutie. Aceasta este necesara, ba chiar indispensabila, insa joaca si un rol practic, precum si unul de estetica. Integrata in decorul camerei, cu toate piesele necesare si de calitate absoluta, o lenjerie potrivita inseamna decizii multiple si alegeri minutioase.

Intr-un mod complex, Brodank poate oferi intreg contextul favorabil pentru ca alegerea de  lenjerii hoteliere sa fie o maniera rapida si eficienta de a dota camerele primitoare si in asteptare de turisti. Intr-un mod dovedit, calitatea este implicita, pentru ca astfel de seturi de lenjerie se definesc prin:

  • Materiale de calitate

Bumbacul este de baza, iar majoritatea lenjeriilor sunt 100% din bumbac. Insa exista si modele mai sofisticate ce imbina si alte tipuri de tesatura, pentru un rezultat deosebit. Poae fi vorba de percale sau damask, alegeri care nu pot decat sa aduca un plus si o nota de diferenta in clasicele alegeri.

Se va specifica clar care este gramajul, ceea ce de altfel determina si rezistenta lenjeriei in cauza si ce nivel de confort ofera, evident ca mai groasa inseamna de clasa superioara. Cum insa optiunile de la Brodank sunt diverse, unitatile de cazare isi pot alege dupa nevoie clasa de lenjerii – cu variatii de gramaj si evident de pret, cat sa corespunda cu nivelul unitatii in cauza.

  • Pret de producator

Marele avantaj al celor care prefera sa aleaga de la Brodank se refera la faptul ca acesta este producator totodata. Asta va favoriza o colaborare in termeni directi si fara intermediari. La capitolul pret nu se poate ignora faptul ca acesta este adesea un reper pentru ce se alege. Pentru ca dispune de preturi incantatoare si specifice producatorului, Brodank castiga popularitate si la acest capitol.

  • Timp optim de executie

Nu  numai ca se respecta termenii, insa si livrarea este rapida si pe  masura necesitatii ce nu suporta amanare. Se intelege ca lenjeria este piesa care se impune si nu permite cazarea, este indispensabila pentru ca locatia sa fie pregatita pentru primirea oaspetilor. Asadar un aspect crucial si care intregeste experienta placuta in colaborare cu Brodank se refera la timpul optim de livrare a produsului dorit.

  • Produs finit ce demonstreaza experienta in domeniu

Cei 25 de ani de experienta isi spun cuvantul, astfel ca orice lenjerie si alte seturi de textile de la Brodank sunt o definitie a calitatii.

Cei interesati regasesc in cadrul paginii oficiale, lenjerii-hotel.ro, toata gama de produse si ofertele puse la dispozitie.

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Brodank Comarnic, un aliat al hotelierilor interesati de calitatea confortului oferit

Comments

comments