Banca UniCredit Romania a ajuns la 37 de unităţi în întreaga ţară

Banca UniCredit Romania a inaugurat o agenţie în Bucureşti, situată în zona Berceni, Bdul. Alexandru Obregia, Nr. 55 şi dedicată clienţilor persoane fizice şi întreprinderilor mici şi mijlocii (IMM-uri). Agenţia Berceni este cea de-a 36-a unitate a băncii UniCredit din întreaga ţară, dintre care 13 în Bucureşti.

Agenţia UniCredit Berceni oferă o gamă largă de produse şi servicii bancare la standarde internaţionale şi dispune de un punct de schimb valutar şi de un automat bancar pentru eliberarea de numerar (ATM).

Clienţii persoane fizice vor beneficia de produse şi servicii competitive, printre care conturi curente, depozite bancare cu maturitate flexibilă şi alte produse de economisire, credite ipotecare şi imobiliare, credite de nevoi personale CREDINSTANT, carduri de debit şi de credit internaţionale, pachete de produse şi servicii, Internet şi Mobile Banking.

”UniCredit Romania va accelera politica de dezvoltare organică, iar până la sfârşitul acestui an obiectivul nostru este sa ajungem la 50 unităţi teritoriale. Pe lângă canalul tradiţional de distribuţie care a rămas unitatea bancară, UniCredit oferă clienţilor săi canale alternative şi soluţii complete de e-Banking. UniCredit are primul serviciu de Mobile Banking de pe piaţa locală şi unul dintre cele mai performante produse de Internet Banking, potrivit unui studiu privind piaţa serviciilor electronice bancare”, a declarat Răsvan Radu, Preşedinte Executiv al băncii UniCredit Romania.

UniCredit Romania este o bancă comercială cu acţionariat străin, ce operează pe piaţa românească din 1997. Capitalul social UniCredit Romania este în prezent de peste 210 milioane RON, iar la sfârşitul primului semestru din 2005 banca avea active totale de circa 1.535 milioane RON, în creştere cu 53% faţă de luna iunie 2004.

Acţionar majoritar al băncii UniCredit Romania cu 99,94% din acţiuni, Grupul UniCredit este una dintre cele mai importante instituţii financiare europene cu o valoare de piaţă de circa 30 miliarde EURO şi având active totale de 266 miliarde EURO.

Grupul UniCredit are o reţea de peste 4.600 de sucursale şi peste 70.000 de angajaţi în întreaga lume şi este lider în regiunea Europei Centrale şi de Est.

UniCredit este prezent în România şi prin intermediul UniCredit Leasing, una dintre primele companii de profil, UniCredit Securities, ce oferă servicii de investiţii în valori mobiliare, cât şi prin UniCredit Produzioni Accentrate (UPA), companie specializată în servicii operaţionale bancare.