Accesorii utile persoanelor suferinde

Cand o persoana este in varsta sau are un anumit handicap, unele dintre activitatile de zi cu zi pot deveni mai dificile sau mai obositoare. Din fericire, multe accesorii au fost special concepute pentru a depasi aceste dificultati si pentru a permite celor dragi sa-si mentina independenta. Iata cateva lucruri esentiale care fac viata mai usoara.

Colectarea unui obiect cazut este un joc pentru copii, insa pentru o persoana suferinda este o activitate destul de grea. Un dispozitiv de prindere cu maner lung de peste 50 cm ii va permite persoanei in cauza sa ajunga la obiectul dorit fara sa se aplece. Un model cu varf magnetic ar face ca obictele metalice sa fie si mai usor de apucat.

O buna vizibilitate asigura o mai mare autonomie. Acest principiu se aplica si in cazul persoanelor care nu pot avea grija de ele insele pentru ca nu sunt destul de autonome, nu vad bine, tremura sau sunt nesigure. O trusa de unghii care incorporeaza o lupa si o lampa poate transforma o dizabilitate in abilitate, utilizatorul putand avea grija de el insusi. Exista chiar si pensete cu lampa si lupa integrate.

Accesoriile ergonomice precum o saltea antiescare sau un covor anti-alunecare ar putea face minuni pentru o persoana suferinda sau incapabila sa duca o viata normala. Este bine de stiut ca tehnologia a permis realizarea unor tacamuri, vase, oale si chiar mopuri ergonomice, astfel incat fiecare sa se simta util si independent la el acasa.

Chiar si privitul la televizor sau intretinerea musafirilor pot fi activitati dificile atunci sanatate nu te ajuta. Sustinerea necesara este tot ce conteaza de aceea o perna medicala ergonomica ar oferi sprijinul potrivit pentru cap, coccis sau zona lombara.

MagazinulOrtopedic.ro – Sanatatea dumneavoastra, experienta lor!

Multe dintre obiectele mai sus amintite pot fi gasite pe site-ul https://www.magazinulortopedic.ro/, dar si altele in plus cum ar fi, fotoliu rulant, paturi si saltele medicale, dispozitive pentru baie, termometre sau nebulizatoare. Magazinul Ortopedic chiar e un loc in care multe probleme isi pot gasi rezolvarea!

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Accesorii utile persoanelor suferinde

Comments

comments