Academia de schi de tura prin Vertical

Vertical Adventure Timisoara prezinta noile oferte si programe de iarna, pentru luna februarie a anului 2014. Unul dintre cele mai asteptate evenimente pentru iubitorii sporturilor pe zapada, cunoscut ca si Academia de schi de tura se pregateste pentru o noua editie. De aceasta data, in 8-9 februarie 2014, la Semenic, instructorii calificati au pregatit un pachet special. Pentru mai multe detalii despre aceste oferte de outdoor adventure, cat si pentru programe de team building, accesati www.verticaladventure.ro !

Asadar, Academia de schi de tura se deschide din nou – pachetul e centrat in jurul initierii in schi de tura. Se vor aborda aspecte legate de utilizarea echipamentului specific si nu in ultimul rand de tehnici corecte de practicarea acestui sport.
Organizatorii pun la dispozitia participantilor echipamentul necesar desfasurarii cursurilor speciale.
In plus, toti participantii se vor bucura dupa terminarea traseelor de seturi de fotografii de calitate ridicata, ce prezinta etapele parcurse. Fiecare persoana inscrisa in academie va aparea in poze.

Vestile bune nu se termina, insa, aici: Academia de schi de tura va mai cuprinde si un concurs cu premii, un bonus surpriza. In plus, participantii ce vor mai aduce si alti prieteni, vor primi un discount considerabil. Pe langa timpul petrecut pe schiuri, doritorii vor putea sa invete si cum se construiesc igloo-urile (testandu-le mai apoi, desigur). Spre seara, cabana va crea un cadru perfect pentru activitati speciale, concursuri si surprize.

In preturile afisate pe site nu sunt incluse urmatoarele: pretul transportului pana in locatie, cazarea, masa, asigurarea medicala. Mai sunt putine zile pana la startul evenimentului, asa ca grabeste-te sa te inscrii ! Intra aici pentru informatii legate de team building sau activitatile de outdoor adventure, pentru orice sezon: catarare pe gheata, rapel, paintball, catarare pe stanca, rafting, trekking, tiroliana, explorare pesteri, canyoning, supravietuire, orientare, ATV. Pentru mai multe informatii, acceseaza paginile de portofoliu, team building si adventure – solicita o oferta personalizata, chiar acum!

» Preluat de pe LivePr.ro
Academia de schi de tura prin Vertical