2012: Noul Porsche Cayenne Turbo

martie 21, 2012

 Porsche Cayenne Turbo este una dintre cele mai avansate SUV-uri, de lux aflate în prezent în producţie. Cu un extrem de puternic motor twin-turbo, Cayenne Turbo, nu este doar capabil de performante remarcabile, dar ofera pasagerilor si soferului o experienta de neegalat. Pare ca Porsche a montat un 911 pe un cadru de SUV nu-i asa ?

Motorul , de 4,8 litri in V8, este absolut remarcabil si alaturi de transmisia in 8 (opt) !! viteze , rezulta nu doar un ansamblu ce produce peste 500 CP ci si o masina care consuma infinit mai putin decat concurentii din piata ce incearca sa se apropie de nivelul sau.

Interiorul este in acord cu ceea ce inseamna aceasta masina ce din pacate este condusa de prea multa lume ce habar nu are ce bijuterie fantastica au privilegiu a detine. Dar revenind la chestiunile tehnice habitaclul nu iti spune decat un singur lucru – lux si bun gust , fara inflorituri aiurea si fara zeci de miliarde de butonase interiorul aduce , cel putin dpdv calitativ cu ce exista pe gama FX de la Infiniti.

Masina te face sa te gandesti cand o conduci in oras ca este vorba de un o masina de oras putin inaltata asa de bine se adapteaza traficului urban insa cand o scoti in drum de munte , ori la drum lung se adapteaza cu aceeasi acuratete. Fireste ca un traseu greu de macadam nu este pentru fitosul Cayenne, acolo ai putea merge de exemplu cu un Pathfinder , dar suntem siguri ca deja il aveai in minte citind aceste randuri.

Mai multe imagini pe CatalogAuto.net

 

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro