Mentenanta si Administrare site

Indiferent dacă afacerea ta este la început de drum sau este o afacere matura, o administrare corespunzatoare este cheia care va asigura site-ului tau rezultate dintre cele mai bune.
Administrarea unui site nu înseamnă altceva decât un ansamblu de acțiuni care converg spre actualizarea și verificarea periodica a informațiilor de pe un website.
Mentenanta poate fi tradusa prin conținut actualizat și optimizat.
Scopul mentenantei este de a pastra informatile dintr-un site cât mai bine organizate, unde informatiile sa fie usor de citit, atractive, fiind la indemana tuturor.

Unul dintre cele mai importante instrumente de promovare ale unui brand o reprezinta un website bine construit si actualizat care sa asigure o pozitionare mai sus a acestuia în topul motoarelor de căutare.
Trebuie sa înțelegeți ca în urma oricarei interactiuni a unui vizitator cu un site se naste o experiența. Aceasta experiența este data de modul de administrare si de construire al paginilor, iar interesul tau este ca acest sentiment experimentat de vizitator sa fie unul de profesionalism si calitate.
De aceea este foarte important ca realizarea administrarii site-ului sa fie realizata de către un specialist in domeniu, iar în felul acesta iti vei permite sa-ti directionezi energia strict pentru construirea și dezvoltarea afacerii tale.

La ce ne poate ajuta Administrarea web?
În momentul în care investim în administrarea unui site vom avea ca si rezultate o creștere în randul vizitatorilor cât si a clientilor noi.
Un website intretinut periodic va funcționa în parametrii optimi fiind actualizat constant în conformitate cu standardele industriei.
Un minus în pierderea vizitatorilor o reprezinta neactualizarea periodica a site-ului, astfel userii care-ti viziteaza site-ul sa nu găsească continut proaspat, actualizat si sa le dea impresia unui website neingrijit sau parasit.

La ce ne poate ajuta Mentenanta web?
Pentru fiecare tip de site, serviciile de mentenanta site aduc cu sine proceduri diferinte, dar care în esență au obiective comune: o pagina cât mai atractiva pentru utilizator.
Prin prezenta pe web înțelegem ca orice noutate trebuie comunicata. Prin mentenanta se acoperă acele servicii de actualizare site, fie ca este vorba de un produs sau serviciu nou, fie ca este vorba despre date de contact, termeni și condiții.
Nu puține au fost cazurile când în urma unui abonament de mentenanta s-a ajuns, conform cerintelor clientului, la un total redesign al acestuia.
Am întâlnit de altfel și clienți care au considerat ca după faza de contruire și publicare a site-ului nu mai au nevoie de nici un serviciu. Lucru complet greșit.
Oricând, și în orice moment, având un abonament de mentenanta cu dezvoltatorul care v-a construit site-ul sau nu, acest lucru rămâne la aprecierea fiecaruia, puteți cere modificari, actualizari ale acestuia. Nu mai luam în calcul atacurile cibernetice care au loc din ce în ce mai frecvent asupra site-urilor, mai ales ale acelora care contin mari baze de date.
Un abonament de mentenanta presupune și protecția împotriva acestor atacuri, sau în cel mai rău caz, recuperarea informațiilor din baza de date, operațiune posibila în urma unui back-up făcut periodic.
In viziunea nostra, actualizarea de date, de continut, asigurarea functionalitatii în siguranța a site-urilor, operatiunile de back-up periodic, sunt și ar trebui să fie continute de orice pachet de mentenanta oferit proprietarilor de site-uri și platforme online.

» Preluat de pe LivePr.ro
Mentenanta si Administrare site

Comments

comments