Fet*Boutique va avea loc în weekendul 9-10 septembrie în Centrul Vechi din București

În weekendul 9-10 septembrie va avea loc, în Centrul Vechi din București, Fet*Boutique – un târg care va avea ca temă principală fetișul de orice fel. Evenimentul, organizat de Play SMart și susținut de unul dintre cele mai vechi sex-shopuri din București – Erotica.ro, își propune să ajute cât mai mulți oameni să fie mai deschiși atunci când vine vorba despre plăcerile lor și să se bucure de acestea, încercând lucruri noi dintr-o gamă extrem de variată de produse.

Ne-am alăturat inițiativei Play SMart pentru a încerca să-i sprijinim pe oameni în găsirea acelor plăceri care le pot da un suflu nou vieții intime. Pentru că, în România, există încă tabuuri și pudibonderie, sperăm ca măcar în acest weekend, la Fet*Boutique, cei care sunt interesați de produse erotice să nu mai simtă presiunea societății în privința gusturilor pe care le au”, a declarat Dragoș Enea, manager Erotica.ro.

Astfel, cei care vor ajunge în weekend la târgul Fet*Boutique vor găsi la standuri lenjerie sexy, haine fetiș, accesorii, jucării erotice, bijuterii, încălțăminte, costumații de rol și multe alte produse folosite în dormitor, unele dintre ele chiar realizate handmade.

Erotica vine la târg cu produse fetiș, sexy, jucării și accesorii. Prețurile sunt promoționale și avem ocazia să încercăm produse inedite, de lux sau de care nu am auzit încă”, a mai precizat Dragoș Enea.

În plus, în ultima zi a târgului, vizitatorii vor fi provocați la o discuție deschisă despre propriile plăceri și despre modul în care acestea se manifestă. Astfel, organizatorii își doresc ca evenimentul să aibă nu doar un impact social, ci și să „dezghețe” puțin subiectele încă rămase tabu în rândul multor români.

Fet*Boutique își va deschide ușile sâmbătă, 9 septembrie, începând cu ora 12, în incinta Hype Bar, de pe strada Covaci nr. 6.

Programul evenimentului:

Sâmbătă, 9 septembrie:

12.00 – Deschiderea târgului;

16.00 – Demonstrații/prezentări produse Erotica.ro;

18.00 – Show KittyRea, shibari/rope demo

20.00 – Demo Impact Play, Mistress Roberta.

Duminică, 10 septembrie:

12.00 – Deschiderea târgului + Expoziție de fotografie nud, în memoria ClarObscur;

16.00 – Demonstrații/prezentări produse Erotica.ro;

18.00 – Open Talks – atelier cu și despre „Fetish” – Ce înseamnă? Ce fetishuri avem? Cum le manifestăm și mai ales de ce?


Comunicat preluat de pe www.livepr.ro – Fet*Boutique va avea loc în weekendul 9-10 septembrie în Centrul Vechi din București

Comments

comments